Redactia.ro
Home » Monden » A înlocuit-o pe Lidia Buble! Răzvan Simion, vacanță cu o brunetă misterioasă în Istanbul

A înlocuit-o pe Lidia Buble! Răzvan Simion, vacanță cu o brunetă misterioasă în Istanbul

GALERIE FOTO (2) A înlocuit-o pe Lidia Buble

Răzvan Simion a anunțat în urmă cu aproximativ patru luni că s-a despărțit de Lidia Buble, tanara cu care a avut o relație timp de cinci ani. Deși prezentatorul a fost melancolic după despărțire, viața merge înainte și fiecare a ales să-și vadă de drumul lui. Recent, acesta a fost surprins în compania unei femei, în timp ce se afla în vacanțp în Turcia.

Răzvan Simion, a uitat-o pe Lidia BUble

La începutul anului, circulau zvonuri în presă referitoare la despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, dar ambii dezmințeau această informație.

Dar, într-o ediție a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Răzvan a discutat cu un psiholog, spunându-i că relația lui nu mai funcționează cum trebuie, zvonuri infirmate, de Lidia Buble, la acea vreme. Dar relația avea să se termine la sfârșitul lunii iunie, când Răzvan Simion a scris un mesaj pe Instagram în care anunța despărțirea de Lidia Buble.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost mesajul emoționant al lui Răzvan Simion.

Răzvan Simion, surprins cu o altă femeie în vacanță

În urmă cu câteva zile, Răzvan aflat în Turcia în vacanță, a fost surprins în compania unei alte femei în timp ce lua masa la un restaurant.

Acesta a fost cazat la un hotel de lux din cartierul Beșiktaș iar potrivit Libertatea.ro, cei doi nu au împărtășit gesturi tandre în public. Cât timp tânăra a mâncat, Răzvan a băut o cafea și a fumat o țigară, după care au părăsit împreună incinta hotelului. Contactat, Răzvan a părut surprins la aflarea veștii că există fotografii cu cei doi, însă nu a vrut să facă niciun comentariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: