Redactia.ro
Home » TV » Răzvan Simion s-a îndrăgostit? Cine este bruneta care l-a atras pe prezentatorul Tv

Răzvan Simion s-a îndrăgostit? Cine este bruneta care l-a atras pe prezentatorul Tv

Razvan Simion, indragostit din nou_

Răzvan Simion s-a despărțit de artista Lidia Buble în urmă cu câteva luni, iar de atunci nu a dat impresia că ar dori să își formeze o altă relație cu o altă persoană.

Dar, se pare că o brunetă i-a atras atenția prezentatorului, în timp ce se afla în direct la Tv.

Răzvan Simion s-a îndrăgostit? Ce i-a spus prezentatorul unei brunete

De când s-a despărțit de Lidia Buble, Răzvan Simion nu a dat niciun semn cum că ar vrea să se implice într-o altă relație cu o altă față. Totuși, se pare că prezentatorului i s-au aprins călcâiele după o brunetă focoasă și nu s-a sfiit să flirteze cu ea la Tv.

În timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, pe care o prezintă, a fost invitată actrița Mădălin Bellariu, cea care i-a atras atenția prezentatorului tv. Acesta a deschis o discuție foarte personală cu vedeta. După ce i-a greșit data de naștere, Răzvan Simion a dat de înțeles că a căutat-o pe rețelele de socializare pe Mădălin Bellariu.

În loc să spună că este născută pe 10 iulie, acesta a declarat că data nașterii actriței este pe 10 octombrie.

Imediat, colegul său a intervenit și i-a spus actriței că Răzvan este născut pe 8 august, iar astrologul aflat în emisiune le-a spus că o compatibilitate dintre cei doi este una armonioasă.

Dacă ar fi, ar fi. Dar eu pot să-i spun lui Răzvan pentru că se apropie ziua lui și-și schimbă cumva destinul, că vor fi două rivale, în curând care se vor lupta pentru inima lui, a spus Mădălina Bellariu.

Cine este Mădălina Bellariu?

Mădălina Bellariu, în vârstă de 28 de ani este o actriță de origini română care a jucat alături de actorul Jude Law și face parte din distribuția serialului „Sacrificul“ difuzat pe Antena 1.

Mădălina a studiat actoria la Londra, ulterior fiind protagonista mai multor filme și seriale în limba engleză și italiană. Rolul din serialul Sacrificiul, este primul său rol în limba română.

În 2017 a intrepretat rolul lui Daphne în serialul italian „Il Professore“, difuzat de Rai 1, având și un rol în adaptarea indiană a filmului american horror „Oculus“, intitulat „Dobaara: See your evil“ şi lansat în iunie 2017.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: