Redactia.ro
Home » Știri » Declarațiile șocante făcute de un asistent medical din Sibiu. Cadrul medical a vorbit despre lipsa de profesionalism și empatie față de pacienți: „Și eu am omorât oameni”

Declarațiile șocante făcute de un asistent medical din Sibiu. Cadrul medical a vorbit despre lipsa de profesionalism și empatie față de pacienți: „Și eu am omorât oameni”

GALERIE FOTO (3) Declarațiile șocante făcute de un asistent medical din Sibiu.

Declarațiile șocante făcute de un medic din Sibiu. Un asistent medical din cadrul spitalului Clinic Județean Sibiu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre felul în care sunt tratați pacienții. Conform acestuia, zeci de oameni mor cu zile, iar majoritatea dintre ei sunt tratați în cel mai groaznic mod posibil.

Declarațiile șocante făcute de un asistent medical din Sibiu. Cadrul medical a vorbit despre lipsa de profesionalism și empatie față de pacienți: „Și eu am omorât oameni”

Declarațiile șocante făcute de un asistent medical din Sibiu. Un asistent medical de la spitalul Clinic Județean Sibiu a vorbit despre ororile ce au loc în instituția medicală. Acesta a făcut declarații cutremurătoare despre modul în care sunt tratați pacienții. Pentru a nu-și pierde locul de muncă și pentru a nu-și pune familia în pericol, acesta a decis să nu-și divulge identitatea. Totodată, acesta a declarat că în cazul în care se va deschide o anchetă, va da declarații procurorilor. Potrivit spuselor acestuia, pacienții care ajung la Terapie Intensivă sunt sedați din primele ore. ”Pe un om cu insuficiență respiratorie dacă îl sedezi, moare. Pentru că în insuficiență respiratorie nu se dă de dormit și seara. Se face terapie. Se face oxigeno-terapie. Cum îți explici că vine din spital un caz. O doamnă operată, «deschisă, închisă» de un chirurg anume. O ciroză hepatică. S-a gândit să o ducă în modular să mai moară unul de COVID. Da, oamenii se omoară. Și eu am omorât oameni, pentru că am lucrat acolo. Chiar dacă din toate puterile mele am încercat să fac totul să nu încarc acele seringi cu sedare”, spune asistentul medical.

Potrivit acestuia, seringile conțin Midazolam, Propofol și Fentanyl, care sunt anestezice și sedative extrem de puternice. Motivul pentru care a decis să spună adevărul este faptul că nu poate privi cum oamenii mor în asemenea condiții, iar cei care ar fi trebuit să-i salveze, de fapt, îi ucid. „Ce am văzut eu nu poate fi închipuit de o viață de om. Am văzut oameni care efectiv mor de vii. (…) Nu am văzut pe nimeni intubat care să fie apoi detubat la ATI Sibiu..Ei practic nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați”, a mai declarat asistentul.

Pacienții cu COVID sunt legați de paturi

Mai mult, asistentul medical de la Spitalul Clinic Județean Sibiu a declarat că pacienții infectați cu noul coronavirus sunt legați de paturi, iar din această cazută, aceștia sunt răniți la mâini. ”Se întâmplă. Din cauza CPAP-ului, inspirul și expirul omului nu se activează, nu mai are aer și omul se asfixiază și devine agitat. Când devine agitat, îl sedează. Au fost cazuri când din disperare că rămân fără aer, au devenit agitați și și-au rupt branulele, legăturile.Dar de aici, să-i sedezi până la moarte, să-i răstignești ca pe vite și să-i legi de paturi e cale lungă. În plus, pe toți îi pun pe poziția pe spate, care poziție pe insuficiență respiratorie poate fi letală”, mai spune asistentul medical.

Totodată, cadrul medical susține că în modulatul de lângă Sibiu nu există camere de luat vederi. Asistentul medical a menționat că pacienții de la spitalul din Sibiu nu mor de coronavirus, așa cum transmit autoritățile. ”Știu că mor mâine și nu pot muri liniștit. Nu vreau să se ridice modularul, există COVID, dar în Sibiu nu se moare de COVID. Dacă tot ajung oameni în acel modular pe care l-a pus Arafat, sunt convins că atunci când a plecat a dat dispoziții să fie totul în regulă. Eu nu zic că sistemul e de vină, ci oamenii din sistem. Clar. Sistemul e super OK, noi, oamenii din sistem nu suntem OK. Această crimă, și știu ce spun, trebuie oprită. Acel modular e făcut ca terapia să rămână terapie, să se poată duce bolnavii cronici, iar dacă în acest modular se omoară cu zile, atunci ce rol mai are? Abator e puțin spus. Niciodată nu am crezut că noi, oamenii, ne omorâm între noi”, se destăinuie cadrul medical. Cea mai mare problemă semnalată de asistentul medical este sedarea pacienților, deși aceștia nu au nevoie. Potrivit acestuia, tot ce contează pentru medici și asistenti, este ca pacienții să nu fie gălăgioși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: