Redactia.ro
Home » Știri » Decorul de la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan a lăsat invitații cu gura căscată. Soția prezentatorului TV și-a pus amprenta pe fiecare detaliu

Decorul de la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan a lăsat invitații cu gura căscată. Soția prezentatorului TV și-a pus amprenta pe fiecare detaliu

GALERIE FOTO (3) Decorul de la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan a lăsat invitații cu gura căscată. Sursă foto: Instagram

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit recent, organizând o nuntă de poveste care a impresionat pe toată lumea. Evenimentul a fost atent planificat, de la decorurile rafinate până la ținutele spectaculoase ale invitaților, reflectând gusturile sofisticate ale mirilor.

Nunta de poveste a lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret pe 8 iunie 2024. Cei doi au ales să țină evenimentul departe de ochii publicului, anunțând căsătoria lor abia după ce a avut loc, prin intermediul rețelelor de socializare. Nunta a fost cu un decor de vis și invitați de seamă din lumea showbizului românesc.

Pentru acest eveniment special, Daliana Răducan și-a demonstrat din nou talentul în design interior, punându-și amprenta pe fiecare detaliu al decorului. Locația aleasă a fost una exclusivistă din București, oferind un cadru elegant și sofisticat pentru petrecere. Mesele au fost decorate cu flori albe și roșii, dispuse în buchete mari și impresionante. De asemenea, invitații au avut posibilitatea de a lua acasă flori în vază, ca amintire a frumoasei zile.

Tema nunții a fost una clasică și elegantă, cu accente de alb și auriu cu o atmosferă de rafinament și stil. Tortul de nuntă, cu trei etaje, a fost acoperit cu o pastă crem și decorat cu ornamente în aceeași nuanță, adăugând un plus de eleganță evenimentului.

Ce decor au avut la nuntă Răzvan Simion și Daliana. Sursă foto: Cancan
Ce decor au avut la nuntă Răzvan Simion și Daliana. Sursă foto: Instagram

În ziua nunții, Daliana Răducan a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare

”A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună.

Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi.

Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră♥️, a scris Daliana Răducan.

Invitații au respectat dress-code-ul „black tie”

Daliana Răducan a strălucit într-o rochie de mireasă superbă, dreaptă, cu broderie fină și mâneci lungi evazate. Voalul a fost prins de un accesoriu la gât, creând un efect deosebit. Răzvan Simion a purtat un costum negru clasic, completat de o cămașă albă și papion, arătând impecabil.

Invitații au respectat dress-code-ul „black tie”, doamnele purtând rochii lungi sau midi, iar domnii optând pentru costume în nuanțe închise. Această alegere a adăugat un plus de eleganță și rafinament întregii petreceri.

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de patru ani. În acest timp, cei doi au trecut prin multe experiențe care i-au apropiat și mai mult. Nunta lor a fost încununarea acestui drum parcurs împreună, marcând începutul unei noi etape în viața lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: