Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer a publicat o imagine cu un bărbat. Îi ține mâna pe piept, zâmbitoare. E noul iubit?

Deea Maxer a publicat o imagine cu un bărbat. Îi ține mâna pe piept, zâmbitoare. E noul iubit?

GALERIE FOTO (2) Deea Maxer a publicat o imagine cu un bărbat. Îi ține mâna pe piept, zâmbitoare. E noul iubit?

Deea Maxer a publicat o imagine cu un bărbat pe Internet. Aceasta îi ține mâna pe piept, zâmbitoare. E noul ei iubit? Iată detalii!

Deea Maxer a publicat o imagine cu un bărbat. Îi ține mâna pe piept, zâmbitoare. Toți se întreabă același lucru: e noul iubit?

Deea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu un bărbat misterios, la scurt timp după divorțul de Dinu Maxer. Nu a dat niciun detaliu despre cine ar fi acest bărbat.

Reacția multora a fost una de uimire. Deea Maxer este zâmbitoare și îi ține o mână pe piept acestui bărbat.

Pe fundalul imaginii, Deea a ales să pună o melodie, respectiv piesa lui Sam Smith, intitulată Fire on fire, al cărei refren este: „Foc pe foc, ne-ar ucide în mod normal/ Dar cu atât de multă dorință, împreună suntem câștigători/ Ei spun că am scăpat de sub control, și unii spun că suntem păcătoși/ Dar nu îi lăsa să ne distrugă(…)/ Pentru că atunci când(…) îmi spui că mă iubești/ Și mă privești în ochi/ Tu ești perfecțiunea mea, unica mea direcție”.

 

 

Deea Maxer a primit flori și s-a fotografiat cu buchetul. „Iubire…” Cine i-a oferit florile? Mesajul ei, care lasă loc de interpretări

Deea Maxer a publicat de curand în mediul online un buchet frumos de lalele albe și violete, la doar o zi după ce s-a aflat și confirmat oficial că Dinu Maxer are deja pe altcineva. Fotografiile au și un mesaj, care pare a fi de dragoste.

„Afară plouă… cu iubire și lalele”, a scris Deea Maxer pe Instagram.

Fosta soție a lui Dinu Maxer a spus și despre ce e vorba legat de acest buchet.

„Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit”, a spus Deea Maxer în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Deea Maxer a mai mărturisit și că este deschisă să își refacă viața, să primească și să ofere iubire, potrivit sursei mai sus menționate. Continuarea si imaginile le puteti vedea aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: