Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer nu-și mai ascunde iubitul. Cine e tânărul care i-a pus sufletul pe jar. Au mers împreună la o emisiune TV

Deea Maxer nu-și mai ascunde iubitul. Cine e tânărul care i-a pus sufletul pe jar. Au mers împreună la o emisiune TV

deea maxer iubit

Deea Maxer și noul ei iubit, Robert Drilea, s-au întâlnit recent, dar între ei s-a aprins o flacără pasională într-un timp scurt. Cu puțin timp în urmă, au bifat prima lor apariție la televizor împreună, participând la o emisiune televizată, unde au dezvăluit detalii despre relația lor romantică.

Deea Maxer nu-și mai ascunde iubitul. Cine e tânărul care i-a pus sufletul pe jar

Cu evidentă fascinație față de Deea, tânărul în vârstă de 30 de ani a fost cel care s-a deschis cel mai mult, dezvăluind calitățile irezistibile ale Deei care l-au captivat.

Cei doi, Deea și noul ei iubit, au menționat că se cunosc de aproximativ o lună și jumătate și au intrat în contact prin intermediul unui prieten comun. În ultimele zile, au circulat numeroase zvonuri conform cărora s-ar fi întâlnit înainte ca relația cu Dinu să se încheie, însă realitatea este cu totul diferită.

Robert Drilea a dezvăluit ce l-a atras la Deea Maxer și cum a fost fascinat de ea încă de la prima lor întâlnire. În acel moment, el nu avea cunoștință despre statutul ei de persoană publică sau despre implicarea în lumea mondenă. Cu toate acestea, atenția publicului nu pare să-i deranjez pe cei doi amorezi în vreun fel. Petrec mult timp împreună, iar un aspect extrem de important pentru Deea este că noul ei iubit iubește copiii și are o relație specială cu fiul și fiica ei din căsnicia anterioară cu Dinu.

Dinu Maxer a vorbit despre semnele care au prevestit divorțul

Dinu Maxer a povestit că problemele dintre el și Andreea au început cu ceva vreme în urmă, după nașterea fiicei lor, iar în anul 2022 în cuplu s-a pronunțat pentru prima dată cuvântul divorț. Andreea a fost prima care a conștientizat că ruptura dintre ei nu mai poate fi ameliorată. Tot ea a fost persoana care a renunțat prima la verighetă, conform lui Dinu.

Artistul a încercat să o recucerească pe Andreea, însă fără șanse de reușită. Cu câteva luni înainte de despărțirea oficială, Deea începuse să se afișeze din ce în ce mai rar la brațul lui Dinu și nu mai distribuia imagini în care se afișa alături de soț, semn că reușișe să se detașeze de întreaga situație.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: