Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer, prima fotografie alături de noul iubit. Cum a fost surprins alături de fiica vedetei FOTO

Deea Maxer, prima fotografie alături de noul iubit. Cum a fost surprins alături de fiica vedetei FOTO

GALERIE FOTO (3)

Deea Maxer a dezvăluit prima fotografie alături de noul iubit. Iată cum a fost surprins alături de fiica vedetei!

Deea Maxer, prima fotografie alături de noul iubit

La scurt timp după divorțul său de Dinu Maxer, Deea Maxer pare să-și fi găsit deja fericirea alături de altă persoană. După ce fostul ei soț și-a făcut publică relația cu Ada, acum a venit rândul Deei să facă același pas.

Deea pare tot mai fericită și nu mai are probleme în a-și expune public relația cu Robert, sugerând astfel că totul merge excelent între ei. Fără să ezite prea mult, artista a făcut un pas important în povestea lor de dragoste și a postat o primă fotografie cu iubitul ei pe rețelele sociale.

Vedeta a trecut cu brio peste divorțul de Dinu Maxer, punând trecutul în spate și încercând să-și refacă viața alături de un alt bărbat. Fără să se mai ascundă, Deea s-a afișat public alături de cel care i-a cucerit inima. Mai mult, fosta soție a lui Dinu a confirmat suspiciunile și a declarat pentru Cancan:

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi postat acea fotografie.”

Deea Maxer l-a prezentat deja pe noul ei partener copiilor săi

Recent, tânăra mamă a publicat mai multe fotografii de la un eveniment familial, unde se poate observa cât de bine se înțeleg toți. Alături de fotografia postată, Deea Maxer a ales să folosească o melodie cu versurile: „Nimic nu e întâmplător.”

Fetița brunetei a fost prezentă, alături de Robert, la acest eveniment. Prin aceasta, dansatoarea de belly dance a sugerat urmăritorilor săi că bărbatul are o relație frumoasă de prietenie și cu fiica ei.

În plus, după ce au părăsit evenimentul, Deea a surprins un moment emoționant. Robert, aflându-se pe motocicletă, s-a apropiat de geamul mașinii în care se afla fiica vedetei. În acel moment, cei doi au interacționat, făcând fiecare o inimioară către celălalt, dovedind astfel că există o conexiune specială între ei.

Relația Deei Maxer cu noul ei iubit pare să meargă în direcția cea bună, iar Deea nu se mai sfiește să-și arate iubirea și fericirea în public. După divorțul dureros, Deea a găsit curajul și încrederea de a-și reconstrui viața alături de o altă persoană, iar aceasta este o veste bună pentru toți fanii săi care o urmăresc și o susțin în fiecare pas pe care îl face.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: