Redactia.ro
Home » Știri » Degajare de fum la stația de metrou Piața Romană. A fost activat planul roșu de intervenție

Degajare de fum la stația de metrou Piața Romană. A fost activat planul roșu de intervenție

GALERIE FOTO (6) Degajare de fum la stația de metrou Piața Romană

Degajare de fum la stația de metrou Piața Romană. În această dimineață s-a produs o degajare de fum la stația Piata Romană din cauza frânării trenului. Opt autospeciale au intervenit de urgență, fiind activat planul roșu de intervenție. Unii călători au avut nevoie de intervenția medicilor.

Degajare de fum la stația de metrou Piața Romană. A fost activat planul roșu de intervenție

Panică în această dimineață la metrou. S-a produs o degajare de fum la stația Piața Romană din cauza frânării trenului. Călătorii aflați la metrou au intrat în panică, iar planul roșu de intervenție a fost activat. Opt autospeciale au ajuns de urgență la fața locului care au intervenit de urgență.

Update ora 09.40 Incendiul a fost lichidat. Focul a avut loc la carcasa unei linii de metrou, iar toate persoanele au fost evacuate.

Stația de metoru Piața Universității a fost închisă, iar oamenii nu sunt lăsați să căboare în subteran. Călătorii sunt speriați, iar unii dintre ei au avut nevoie de ajutorul medicilor. „Eram in drum spre ANAF să îmi plătesc taxele. Și ce credeti, în România când mergi cu gândul să plătești taxele, poti să moro asfixiat într-un metrou”, a declarat un martor.

Circulația pe sensul Pipera-Berceni este blocată, iar circulația trenurilor din stația Unirii 2 se desfășoară în ambele sensuri pe linia dintre Berceni spre Pipera. „Degajare de fum în subteran la stația de metrou Piață Română. În acest moment se realizează evacuarea călătorilor. A fost realizată deconectarea de la alimentarea cu energie electrică. Nu sunt victime. Acționează 8 autospeciale de stingere, SMURD, Detașamentul Special de Salvatori”, a trasmis ISU.

Metrorex informează printr-un comunicat de presă că astăzi, începând cu ora 08.50, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoara cu dificultate din cauza unei defectiuni tehnice identificata la un tren care a plecat din stația Piata Romana către Berceni. ”În urma defecțiunii, trenul va fi retras din circulație pentru analiză și remediere. Între timp se iau toate măsurile pentru ca circulația pe Magistrala 2 să se reia în condiții normale. Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, precizează sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: