Redactia.ro
Home » Monden » Delia, mari probleme pe scenă la Untold 2023: „Îmi plesneau venele pe cap”. Ce a păţit artista (FOTO)

Delia, mari probleme pe scenă la Untold 2023: „Îmi plesneau venele pe cap”. Ce a păţit artista (FOTO)

GALERIE FOTO (2) Delia, noi critici din partea internauților

Delia a susţinut un concert de zile mari la Untold 2023. Însă, a avut parte de o situație neplăcută, la stadionul din Cluj.

Cântăreața de 41 de ani a dezvăluit că îmbrăcămintea pe care a purtat-o, în timpul actului artistic, i-a cauzat probleme – a fost îmbrăcată în latex, iar valul de căldură a fost resimțit din plin.

A purtat o costumație din latex

Delia a făcut show pe scena de la Untold 2023, dar ținuta pe care a îmbrăcat-o i-a dat mari bătăi de cap. Interpreta a purtat o costumație din latex, din cauza căreia a suportat o căldură foarte mare. Grosimea materialului și cu cele peste 30 de grade afară, au epuizat-o la un moment dat.

Artista chiar s-a uitta la poze cu ea din timpul concertului şi a observat cum în zona tâmplei venele îi erau umflate. De asemenea, a avut și un moment în care s-a așezat în genunchi pe scenă, iar pe chipul său se putea observa de către oricine că este extenuată.

Când a ajuns în culise, Delia a îngenucheat din nou și a cerut apă. A simțit și nevoia să se întindă pe o canapea, pentru a putea respira. În același timp, s-a observat și că se simțea încântată că a dat tot ce a putut mai bun din ea, în fața fanilor.

Căldura a afectat-o foarte tare

Delia le-a mărturisit fanilor că a dorit să vadă cât de mult rezistă într-o asemenea costumație, la peste 30 de grade Celsius. Apoi, însă, a descoperit că valul de căldură a afectat-o destul de tare.

Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untold la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa?

Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil. Nu are cum. Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex.

Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex.

Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat, mi s-a umflat capul.

Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a zis Delia Matache pe Insta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: