Redactia.ro
Home » Monden » Delia, pusă la zid de fani. Gestul incredibil făcut de artistă a stârnit o mulțime de controverse: ”Ai păduchi?”

Delia, pusă la zid de fani. Gestul incredibil făcut de artistă a stârnit o mulțime de controverse: ”Ai păduchi?”

GALERIE FOTO (2) Delia, reacţie după ce i s-a întâmplat lui Gheboasă la Untold. Artista nu s-a putut abţine VIDEO

Delia a stârnit o mulțime de controverse în urma unui concert pe care l-a susținut recent în fața unei mulțimi de oameni. Fanii au dat de pământ cu vedeta și au acuzat-o, printre multe altele, de snobism.

Jurata de la „iUmor” este cunoscută în toată țara pentru talentul său uriaș și pentru melodiile care au consacrat-o de-a lungul timpului. Totuși, orice artist poate avea momente mai proaste, iar Delia nu face excepții, după cum reiese din ultimele declarații ale celor care au participat la concertul său. Aceasta a gafat-o destul de tare, iar urmăritorii de pe rețelele de socializare nu au iertat-o.

Delia, pusă la zid de fani, după un concert

Delia a susținut zilele trecute un concert la Zilele Orașului Năsăud, o sărbătoare pe care localnicii țin să o celebreze în fiecare an. Din păcate, vedeta nu a avut cea mai bună reprezentație, motiv pentru care fanii au ținut să comenteze acest aspect.

„Având în vedere că vorbim de Delia, e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni. Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul”, a scris o persoană pe Facebook.

Vedeta a jignit unul dintre fanii veniți să o vadă

Delia nu a fost deloc liniștită pe scenă și a cauzat un scandal monstru din cauza unei situații aparent amuzante. Se pare că aceasta ar fi mers în public și ar fi luat pălăria unui bărbat trecut de prima tinerețe. Ulterior, aceasta l-a chemat pe scenă pentru a-și recăpăta accesoriul, iar bărbatul, cu foarte mult bun simț, i-a explicat că poate să o păstreze. Acela a fost momentul în care Delia a „scăpat porumbelul”.

„Pe scurt: a coborât în mulțime, nimic rău, dar a luat din cap, pălăria unui om în vârstă, apoi a urcat pe scenă chemându-l să i-o restituie. Omul, cu mult bun simț, îi zice s-o păstreze, la care artista: – da n-ai păduchi, bade?”, a scris Ștefan pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: