Redactia.ro
Home » Știri » Delia Matache a fost la un pas de tragedia din Alpii italieni. Ce s-a întâmplat în ultimul moment cu ea

Delia Matache a fost la un pas de tragedia din Alpii italieni. Ce s-a întâmplat în ultimul moment cu ea

Ghețarul Marmolada în urma prăbușirii parțiale de duminică

Delia Matache a dezvăluit că se afla și ea în stațiunea unde s-a prăbușit ghețarul Marmolada și unde șase oameni au murit, iar alții au fost răniți. Cântăreața a decis în ultima clipă să aleagă un alt traseu. Iată declarațiile ei.

Delia Matache a fost la un pas de tragedia din Alpii italieni. Ea a schimbat traseul în ultima clipă

Patru dintre cele șase victime au fost identificate. Este vorba despre trei cetățeni italieni și un ceh, a relatat Digi24. În stațiunea italiană unde s-a produs avalanșa era și Delia Matache, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România.

„A fost o alegere de traseu, ieri, spontană. Am zis să nu mergem pe acest ghețar. Mie mi-ar fi plăcut să merg acolo, fiind unul dintre cele mai înalte puncte din zona Dolomit și singurul ghețar din zona asta. Mi-ar fi plăcut să merg pe traseul ăstă, dar am ales un traseu la fel de spectaculos, fără ghețar, pe versantul opus. Ieri, în momentul în care am început traseul, căzuse parte din ghețar. Îl pozam și nu știam că a căzut”.

„Fotografiam toată zona, ne bucuram de priveliști, nimeni nu știa că s-a întâmplat tragedia asta, pentru că nefiind de-ai locului nu cunoaștem foarte bine și nu ne-am dat seama că e ceva în neregulă cu forma de relief în sine”, a declarat Delia Matache pentru Observator.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)


Căutările salvatorilor continuă, însă autoritățile din Italia au anunțat că bilanțul victimelor ar putea deveni și mai mare. Uriașul bloc de gheață s-ar fi rupt din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă, a relatat Digi24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: