Redactia.ro
Home » Monden » Delia Matache a reacționat dur în cadrul ultimei ediții „iUmor”. „E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești…”

Delia Matache a reacționat dur în cadrul ultimei ediții „iUmor”. „E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești…”

GALERIE FOTO (2)

Numărul lui Octavian Man din ultima ediție „iUmor” a stârnit reacții controversate în rândul juraților, care nu au fost impresionați de glumele sale. Dintre toți, Delia Matache a fost cea mai deranjată și a avut o reacție dură, prin care a explicat care este limita atunci când vine vorba de ironizarea persoanelor din jur.

Octavian Man a ales ca pentru numărul său să facă un roast al celebrităților din țara noastră. Printre vedetele care au fost ironizate de concurent s-au numărat Alexandra Stan, Bianca Drăgușanu, Monica Gabor, Natalia Mateuț, Alina Plugaru, Laurette și Daniela Crudu.

Delia Matache a reacționat dur în cadrul ultimei ediții „iUmor”. „E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești…”

Chiar dacă numărul său nu a fost lipsit de umor, jurații nu au fost foarte încântați de cele întâmplate. Delia nu a fost fericită cu roastul realizat de Octavian Man, considerând că acesta a întrecut din anumite punct de vedere limita și că subiectul abordat de el a fost utilizat deja de prea multe ori în asemenea situații.

„Tu ai reacționat gălăgios. Nu e numărul meu preferat, e așa mai la distanță. Nu era nimic fresh din conținutul lui. Și să înțelegi a vorbi despre niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Dar nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant”, a replicat Delia la „iUmor”.

Jurata a fost în special deranjată de glumele spuse la adresa Alexandrei Stan, care în trecut a fost victima unui episod violent cu partenerul său. Experiența de atunci a lăsat-o cu multe probleme, pe care a reușit să și le rezolve doar după multe ședințe de terapie. Tocmai de aceea, Delia a simțit să-i atragă atenția lui Octavian că despre asemenea aspecte nu se poate glumi.

Delia Matache și-a mai dorit să atragă atenția asupra faptului că violența în relații nu ar trebui sub nicio formă normalizată. În țara noastră, cazurile în care femeile sunt supuse agresiunii fizice de către partenerii lor sunt destul de frecvente, iar umorul nu este în niciun caz un mod de a prezenta această situație delicată și alarmantă.

„E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești. Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să vii să faci glume, să întărești chestia asta, făcând să pară o normalitate. Că nu e o normalitate să iei bătaie”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: