Redactia.ro
Home » Monden » Delia Matache, adevărul despre căsnicia cu Răzvan Munteanu. Ce condiție i-a pus artista soțului ei

Delia Matache, adevărul despre căsnicia cu Răzvan Munteanu. Ce condiție i-a pus artista soțului ei

GALERIE FOTO (4) Delia Matache, adevărul despre căsnicia cu Răzvan Munteanu

Delia Matache se desparte de Răzvan Munteanu? Delia Matache și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi au o relație frumoasă și fac o echipă frumoasă atât pe plan profesional, cât și personal. Cu toate astea, Delia

Delia Matache, adevărul despre căsnicia cu Răzvan Munteanu. Ce condiție i-a pus artista soțului ei

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de ani de zile formează un cuplu cu Răzvan Munteanu. Cei doi sunt împreună peste tot și au multe activități comune. Recent, artista a vorbit deschis despre căsnicia cu soțul ei. Delia a recunoscut că sunt momente în care se ceartă, iar atunci când apar conflictele, cel care a greșit își dă seama și cedează. Astfel, cei doi reușesc să se liniștească fără a exista reproșuri. ”Relația noastră se bazează pe înțelegere, respect, iubire, sprijin reciproc. De regulă cedează cel care a greșit!”, a mărturisit Delia, pentru libertatea.ro

Chiar și așa, cântăreața are câteva obsesii aparte care pentru Răzvan Munteanu, dar și pentru unele persoane pot fi deplasate. Unii poate chiar ar divorța din această cauză, dar pentru cei doi nu este o problemă. Artista a recunoscut că deși soțul ei gătește foarte bine, ea vrea ca bucătăria să fie curată. Delia este atentă la curățenie, motiv pentru care preferă să comande mâncarea.Mai mult, vedeta a declarat că de cele mai multe ori ea și Răzvan nu mănâncă în casă ”Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, povestea Delia acum ceva timp.

Delia a dezvăluit care este secretul căsniciei sale cu Răzvan Munteanu

Delia este o fire discretă când vine vorba despre viața sa privată. Vedeta a dezvăluit care este secretul casnicie sale de 10 ani cu Răzvan Munteanu, cel care îi este și manager. Cei doi formează un cuplu frumos, iar mulți se întreabă ce a reușit să îi țină uniți atât de mult timp. „Chimia, ar fi unul dintre ele, răbdarea, înţelegerea, respectul, în primul rând. Nu suntem conflictuali, în niciun fel, nici eu, nici el, deci iese din discuţie. Nu s-a întâmplat până acum să nu cădem de acord pentru că gândim la fel și ne plac aceleași lucruri”, a spus Delia.

Cât despre relația dintre cei doi, Delia recunoaște că ea și Răzvan sunt spontani și nu prea există motive de ceartă între ei. „Suntem… naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan. Depinde, e de la caz la caz. Oricum, în general, nu ne prea certăm.

Mama Deliei, artista de muzică populară Gina Matache a vorbit despre relația dintre fiica ei și RĂzvan Munteanu. Cântăreața susține că nu i-a auzit niciodată pe cei doi discutând în contradictoriu. „Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a declarat Gina Matache la o emisiune de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: