Redactia.ro
Home » Monden » Delia Matache face o dezvăluire tulburătoare. Care este boala de care suferă: «Nu e ca și cum îmi doresc să am»

Delia Matache face o dezvăluire tulburătoare. Care este boala de care suferă: «Nu e ca și cum îmi doresc să am»

delia matache

Delia Matache, în vârstă de 41 de ani, este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Activează în industria muzicală de peste două decenii și este apreciată de milioane de români. Vedeta este cunoscută pentru melodiile sale care reușesc să ajungă întotdeauna în topurile muzicale, dar și pentru dezinvoltura de care dă dovadă. Într-un podcast recent, Delia a făcut declarații alarmante!

Delia Matache face o dezvăluire tulburătoare. Care este boala de care suferă

Delia Matache a fost invitată la podcastul „Aproximativ discuții”, în cadrul căruia a vorbit despre proiectele din sfera profesioanlă, dar a făcut și dezvăluiri savuroase care țin de viața personală. Astfel, artista a dezvăluit că ea are o explicație cât se poate de clară pentru agitația care o caracterizează și pentru faptul că simte întotdeauna nevoia de a fi implicată într-un proiect.

Nu excesul de zel ar fi de vină, ci faptul că ar suferi de ADHD. Desigur, Delia nu a consultat un medic psiholog sau psihiatru pentru a primi un diagnostic clar, însă a citit mai multe despre această boală și este sută la sută sigură că și ea o are.

„Trebuie să fac multe lucruri și mi se pare că timpul ăla petrecut la nani e pierdut. Și, atunci, încerc să prelungesc ziua și să mai fac ceva. Măcar dacă nu fac nimic, să mă uit la poveștile altora și să mă implic în niște chestii emoțional, gen film.Eu știu sigur că am ADHD și nu m-am pus la niciun psihoterapeut. 

M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%. O să mă duc și o să obțin ștampilă, sau ce se dă. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu vreau să am, că nu mi se pare că sunt specială în niciun fel.

Pur și simplu, știu că sunt agitată dintotdeauna, n-am răbdare să fac anumite lucruri. Nu pot să fac nimic din ce nu-mi place. Pot să fac doar lucruri care-mi plac”, a declarat Delia Matache, în timpul podcastului „Aproximativ discuții”.

Ce este ADHD-ul și care sunt principalele simptome

ADHD, sau tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate, este o tulburare neurobiologică cronică care afectează atenția, impulsivitatea și activitatea motrică a unei persoane. Caracteristicile ADHD pot varia de la o persoană la alta, dar există câteva simptome comune asociate cu această tulburare.

Câteva dintre caracteristicile principale ale celor care suferă de ADHD sunt dificultatea de a se concentra la anumite sarcini, hiperactivitatea, impulsivitatea, probleme în gestionarea timpului și organizare, existența dificultăților în relațiile sociale, probleme academice și profesionale din cauza lipsei de punctualitate, spre exemplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: