Redactia.ro
Home » Știri » Delia Matache intervine după incidentul Andrei Măruță. Ce le transmite fanilor care umilesc artiștii

Delia Matache intervine după incidentul Andrei Măruță. Ce le transmite fanilor care umilesc artiștii

Delia Matache

Delia Matache a intervenit recent într-o controversă care a stârnit discuții în mediul online, după un incident în care Andra Măruță a avut o reacție neașteptată în fața unui fan. Totul a început după ce Andra, cunoscuta cântăreață și jurată la emisiunea „Românii au Talent”, a fost confundată cu Delia de către un bărbat din public, care a strigat numele greșit după ce Andra a coborât de pe scenă. Vizibil iritată de această confuzie frecventă, Andra a reacționat într-un mod care a surprins atât fanii, cât și internauții care au urmărit videoclipul devenit viral.

După un concert reușit, Andra a fost înconjurată de o mulțime de fani entuziaști, care își doreau autografe și fotografii

Însă momentul tensionat a venit atunci când unul dintre spectatori, într-o tentativă de a face o glumă, a strigat-o „Delia”, confundând-o astfel cu o altă cântăreață celebră. Această glumă aparent inofensivă a provocat o reacție neobișnuită din partea Andrei, care, sătulă de asemenea confuzii repetate, a oferit o replică ironică și acidă.

Reacția Andrei a fost captată de camerele telefoanelor celor prezenți și, în scurt timp, a circulat pe rețelele de socializare, stârnind discuții aprinse. Unii au considerat momentul amuzant, în timp ce alții au criticat reacția vedetei, spunând că nu era potrivită pentru cineva din postura ei de persoană publică.

Delia Matache, colega de breaslă a Andrei, nu a ezitat să reacționeze după ce videoclipul a devenit viral. Jurata emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a luat apărarea Andrei și a criticat comportamentul unor fani care fac astfel de „glume”, explicând că astfel de confuzii nu mai sunt amuzante pentru artiști, mai ales când acestea se întâmplă frecvent.

Delia a explicat, într-un videoclip postat pe TikTok, că ea însăși se confruntă des cu situații similare, fiind adesea confundată cu alte vedete. Ea a subliniat că, deși poate părea o glumă inofensivă din partea fanilor, aceste confuzii devin obositoare și chiar iritante pentru artiștii care aud același lucru în mod repetat.

„Cineva a făcut o glumă și a strigat-o pe Andra Delia. Se întâmplă chestia asta. Dar probabil voi când faceți gluma asta, vă gândiți că sunteți singurii care faceți gluma asta și gen are super haz. Nu mai are, pentru că s-a făcut foarte des. Nu mai râzi. Adică poate aș râde dacă m-ar striga cineva „hei, domnul Măruță, sunteți senzațională”.

Sau gen, „Cătălineee, ai cântat senzațional” sau „Smileeey, ce bine-ți stă părul azi”. Puteți să faceți asta în continuare, dar să vă așteptați și la răspunsuri pe măsură. Adică să nu vă mire când cineva își iese din doamnă și spune: mânca-i-ai c***l (…)”, a ținut să spună Delia, într-un clip pe TikTok.

Delia a transmis un mesaj clar către cei care consideră amuzantă confuzia de nume între vedete. Ea a explicat că, în calitate de persoană publică, este obișnuită să primească critici sau glume, dar a subliniat că aceste glume repetate și stereotipuri își pierd farmecul și pot duce la reacții neașteptate din partea artiștilor. Delia a oferit un exemplu în stilul ei caracteristic, spunând că ar putea fi la fel de amuzant dacă cineva ar confunda-o cu soțul Andrei, Cătălin Măruță, sau cu alte vedete precum Smiley.

Reacțiile publicului la derapajul verbal al Andrei și la intervenția Deliei au fost împărțite

În timp ce unii au susținut reacțiile celor două artiste, considerându-le de înțeles în contextul presiunii constante la care sunt supuse, alții au criticat reacția Andrei, argumentând că, în calitatea sa de vedetă, ar trebui să mențină un ton calm și să evite reacțiile impulsive.

Totuși, intervenția Deliei a adus o perspectivă diferită, punând accent pe empatie și pe înțelegerea faptului că și persoanele publice au limitele lor. Mesajul său pentru fani a fost unul de avertizare, subliniind că dacă aceștia continuă să facă astfel de glume, ar trebui să se aștepte și la reacții pe măsură.

În concluzie, episodul dintre Andra și fanul care a confundat-o cu Delia a scos la iveală o provocare comună cu care se confruntă multe vedete – presiunea de a fi permanent amabile și de a suporta confuziile sau glumele repetate. Reacțiile lor, deși criticate de unii, reflectă realitatea umană din spatele imaginii publice.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: