Redactia.ro
Home » Monden » Delia Matache și Florin Salam, împreună în cea de-a doua zi de Crăciun. Chiar artista a publicat imaginile

Delia Matache și Florin Salam, împreună în cea de-a doua zi de Crăciun. Chiar artista a publicat imaginile

GALERIE FOTO (2)

Atunci când vine vorba de muzică, Delia Matache nu și-a exprimat niciodată preferința pentru un anumit gen în mod deosebit. Preferă să cânte un stil mai comercial în viața profesională, însă petrecerile la care ia parte nu sunt lipsite de manele sau alte genuri muzicale. Recent, a postat un videoclip alături de Florin Salam, iar artista pare că s-a distrat pe cinste.

Perioada sărbătorilor de iarnă reprezintă pentru fiecare dintre noi momentul perfect să ne relaxăm și să petrecem timp alături de cei dragi. În timp ce prima zi de Crăciun este dedicată familiei în mod special, în cea de-a doua zi majoritatea oamenilor aleg să petreacă alături de prieteni.

A fost și cazul Deliei Matache, care după Crăciun s-a reunit cu prietenii săi la o petrecere pe cinste. Au dansat, au cântat, s-au distrat, iar atmosfera a fost întreținută de un invitat special. Este vorba de Florin Salam, care a avut grijă să-i încânte pe cei din jurul său cu melodiile sale.

Delia Matache și Florin Salam, împreună în cea de-a doua zi de Crăciun. Chiar artista a publicat imaginile

Cum jurata de la „X Factor” nu se dă în lături niciodată atunci când vine vorba de distracție, a participat fericită la spectacol. Și-a dorit să împărtășească atmosfera de la petrecere cu urmăritorii săi din mediul online, așa că a scos telefonul și a imortalizat câteva momente.

Din imagini se poate vedea clar că Delia este foarte fericită, asemeni prietenilor săi. Florin Salam a făcut un show pe cinste, iar ei au savurat fiecare moment. Au fredonat melodiile manelistului alături de el și au dansat, semn că petrecerea a fost un real succes.

Florin Salam a renunțat o perioadă la cântat

Imaginile cu manelistul postate de colega sa de breaslă au adus multă bucurie în rândul celor care le-au văzut, deoarece Florin a stat pentru o perioadă departe de scenă. A întâmpinat probleme de sănătate, așa că a preferat să se odihnească și să-și recapete puterile.

A revenit acum însă, iar după câte a declarat, agenta sa este plină. Are concerte și cântări atât în țară cât și peste hotare, semn că oamenii îl îndrăgesc la fel de mult ca oricând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: