Redactia.ro
Home » Monden » Deliric a plătit o AVERE pentru inelul de logodnă pe care i l-a dat Innei: „E bijuteria visurilor mele”

Deliric a plătit o AVERE pentru inelul de logodnă pe care i l-a dat Innei: „E bijuteria visurilor mele”

Deliric a cerut-o de nevastă pe Inna. Gestul, pe cât de romantic, pe atât de costisitor. Cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc, deși preferă să-și păstreze intimitatea.

Chiar şi aşa, s-au aflat detalii despre cel mai frumos moment din relaţia lor, de până acum.

Inelul a costat 100.000 euro

Inna a povestit despre surprinzătoarea logodnă la care nu se aștepta, dar și despre superbul inel cu un briliant rar, o bijuterie deosebită nu doar datorită semnificației pe care o are, dar și grație elementelor componente care-l transformă într-o bijuterie de 100.000 de euro.

 

Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat.

E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui”, a spus Inna.

De ce arată Inna atât de bine

Cântăreaţa a devenit vegană, nu mai mănâncă alimente de origine animală. Dar nu se abține de la lucrurile care îi plac, indiferent că sunt dulciuri sau mâncăruri mai grase, pâine, paste.

Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume”, a mai povestit Inna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: