Redactia.ro
Home » Știri » Inna s-a logodit! Cântăreața a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric

Inna s-a logodit! Cântăreața a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric

GALERIE FOTO (3)

Veste mare în showbizul românesc! Inna a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Deliric! Cântăreața s-a afișat pe rețelele de socializare cu un inel de logodnă pe deget. Iată cum arată prețioasa bijuterie!

Inna a fost cerută în căsătorie

Inna s-a logodit cu artistul Deliric, după mai mulți ani de relație. Cererea în căsătorie a avut loc în mare secret, cei doi cântăreți ținând acel moment doar pentru ei. Ulterior, Inna a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare cu un inel de logodnă pe deget. „Ceeeeeee?”, a fost descrierea pe care a postat-o artista alături de inedita fotografie. Cât despre inel în sine, bijuteria pare a fi un model clasic, din aur galben cu un diamant, așa cum probabil artista își dorea.

După cum era de așteptat, la postarea acestei fotografii, fanii s-au întrecut în mesaje de felicitare. „Felicitări”, „Doamne, sunt atât de fericită pentru tine!”, „Felicitări, frumos inel!”, „Felicitări, să fiți fericiți”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți în mediul online.

Inna a fost ceruta in casatorie

Inna și Deliric, nași de botez

Inna și Deliric au o relație de mai mulți ani, însă de-a lungul timpului au fost foarte discreți. Apar rareori împreună la evenimente publice, iar pe rețelele de socializare postează rar cadre din viața lor de zi cu zi. Într-un interviu rar, Inna a recunoscut că relația pe care o are cu Deliric e una bine sudată, care o face foarte fericită: „Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el.”, a declarat INNA, pentru Antena Stars.

Inna și Deliric sunt împreună din vara anului 2020

Anul trecut, cei doi au făcut un pas important în relația lor și au fost împreună nași de botez pentru fiul unei prietene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: