Redactia.ro
Home » Monden » Inna i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Artista a apărut cu burtică în văzul tuturor, iar asta a dat de gândit: ”Felicitări, nu știam că aștepți…”

Inna i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Artista a apărut cu burtică în văzul tuturor, iar asta a dat de gândit: ”Felicitări, nu știam că aștepți…”

GALERIE FOTO (3)

Inna i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Artista a postat mai multe fotografii pe internet, în care a apărut cu burtică în văzul tuturor, iar asta a dat de gândit. Fani de-ai cântăreței s-au întrebat dacă aceasta este însărcinată.

Inna i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Inna continuă să-și surprindă fanii cu fotografiile pe care le postează în mediul online. De data aceasta, artista a publicat mai multe imagini, în care apare îmbrăcată într-o rochie sexy, albastră, care-i pune în evidență formele, dar și…burtica. Mulți internauți au întrebat dacă Inna așteaptă sau nu un copil, însă cântăreața a lămurit situația. Aceasta a adăugat o descriere prin care dă de înțeles că nu este vorba despre o sarcină, ci despre…pizza sau paste!

Ei bine, mai mulți internauți i-au comentat artistei, referitor la ultima ei apariție cu care a dat de gândit. ”Felicitări! Nu am știut că aștepți un copil”, a scris un internaut. O fană de-a vedetei i-a răspuns: ”Nu este însărcinată, ei îi place pizza”. ”Bebelușul tău”, a scris un alt fan. ”Mămico? Scuze. Mămicăăă?”, a fost un alt comentariu. De altfel, Inna a primit multe mesaje doar de apreciere pentru felul în care arată.

Inna, o apariție incendiară

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața se bucură de un succes imens la nivel internațional, piesele ei fiind ascultate de oameni din toată lumea. Vedeta are și o apariție incendiară, iar ori de câte ori postează fotografii, aceasta primește multe laude din partea internauților. Se vede cu ochiul liber că fanii ei o apreciază enorm, pentru că nu ratează nici măcar o apariție de-a Innei. Aceasta primește foarte multe mesaje, dar și comentarii de la internauți. Foarte puține sunt mesajele răutăcioase pe care aceasta le primește, căci pe rețelele ei de socializare se pot observa numai cuvinte de laudă din partea oamenilor care o iubesc pe cântăreață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: