Redactia.ro
Home » Știri » Delta Dunării, paradisul oamenilor cu bani. Cât costă o noapte la un resort de lux

Delta Dunării, paradisul oamenilor cu bani. Cât costă o noapte la un resort de lux

GALERIE FOTO (6) Delta Dunării, paradisul oamenilor cu bani.

Delta Dunării, paradisul oamenilor cu bani. Delta Dunării a redevenit o țintă pentru turiști după ce ani de zile a fost dată uitării. Resorturile exclusiviste contruite în zonă au făcut ca aici să răsară un adevărat paradis al oamenilor bogați.

Delta Dunării, paradisul oamenilor cu bani. Cât costă o noapte la un resort de lux

Delta Dunării a redevenit încet, încet, o țintă sigură pentru turiștii cu bani. Cazările de poveste și ofertile ulta all inclusive și sejururi gândite își așteaptă vizitatorii. Unii turiști sunt dispuși să dea bani frumosi pentru a se bucura de astfel de minuni. Antreprenorii s-au bazat pe pachete oferite all inclusive și plimbări pe canale, partide de pescuit, dar și o mâncare bazată din plin pe pește. Când oamenii potenți financiar și-au îndreptat atenția spre zonă, Delta Dunării a răspuns provocărilor prezentului. Au apărut hoteluri, pensiuni și vile menite să bucure cele mai fine gusturi.

Delta Dunării este accesibilă pentru toată lumea, are căzări pentru mai toate buzunarele, dar și locuri în care trebuie să țină portofelul. Cine vrea să intre trebuie să aibă resurse financiare. Multe dintre hoteluri au diverse lounge-uri, restaurante, centre de fitness, baruri, terenuri de golf, piscine interioare și exterioare, dar și cluburi pentru copii. Pentru toate acestea, dar și pentru multe altele, oamenii cu bani trebuie să scoată o sumă de bani începând de la 1000 de lei pe noapte.

Ce spun experții despre resorturile exclusiviste din Deltă

Experții din domeniu spun că este normal ca Delta Dunării să aibă astfel de locuri minunate. Cât despre cei care consideră că zona trebuia să rămână mai aproape de natură, oamenii din domeniu spun că nici nu se pune problema unei schimbări. „Este un fenomen firesc. Și pe litoral avem cazări mai ieftine, cazări care nu îndeplinesc chiar toate criteriile, dar și cazări scumpe, cazări în hoteluri care respectă toate normele și oferă de la A la Z totul. Și pe Valea Prahovei avem hoteluri de 2-300 de euro pe noapte, dar și de 40 de euro. Bulgaria, Grecia, Turcia, destinațiile preferate în această vară sunt la fel. Se vând pachete de câteva sute de euro, dar și de câteva mii.Antreprenori importanți au cumpărat zone importante, au simțit afacerea în Deltă, au construit, investit, au adus în zonă tot ce este mai frumos. Și oferă acum frumosul acesta într-un pachet care este normal să nu fie cel mai ieftin.Nu e vorna neapărat de o schimbare, Delta își păstrează farmecul ei, dar este la fel de normal să fie vândută pentru toate categoriile de oameni”, a punctat pentru FANATIK , consultatul unei agentii de turism.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: