Redactia.ro
Home » Monden » Demi Moore, apariție incendiară pe Internet! Actrița arată bestial la 58 de ani

Demi Moore, apariție incendiară pe Internet! Actrița arată bestial la 58 de ani

GALERIE FOTO (9) Demi Moore, apariție incendiară pe Internet!

Demi Moore, apariție incendiară pe Internet! Celebra actriță a plecat în vacanță în Grecia și a atras privirile tuturor. La 58 de ani, Demi Moore arată incredibil de bine. Vedeta a postat câteva imagini în costum de baie, spre deliciul internauților.

Demi Moore, apariție incendiară pe Internet! Actrița arată bestial la 58 de ani

Demi Moore, apariție incendiară pe Internet! Actrița de la Hollywood este una dintre vedetele care își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. La 58 de ani, Demi Moore arată incredibil de bine, mărturisind de multe ori că este o persoană care a avut grijă de felul cum arată. Ba mai mult, actrița a declarat că la un moment dat totul se transformase într-o obsesie. Am încercat să-mi domin corpul, ceea ce am și făcut și am reușit să-l schimb de mai multe ori. Nu a durat niciodată prea mult și mi-a adus doar fericire și rezultate de moment”, declara vedeta.

Recent, vedeta a plecat în vacanță în Grecia, alături de fiica sa Rumer Willis, în vârstă de 32 de ani. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în costum de baie, iar fanii au rămas impresionați de trupul acesteia. Fără doar și poate, Demi Moore are un corp de invidiat. Una dintre poze este făcută în fața oglinzii purtând și o pereche de ochelari. O altă imagine o arată pe actriță într-un alt costum de baie, dintr-o singură piesă. “Fericire pură”, a comentat Demi Moore, la această imagine. Vedeta a fost urmărită și de paparazzi la plajă, în timp ce se relaxa alături de fiica sa.

Demi Moore, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice

În urmă cu câteva luni, Demi Moore a surprins pe toată lumea cu apariția sa în cadrul prezentării casei de modă Fendi. Actrița a purtat o rochie neagră, dar toate privirile au fost îndreptate asupra fizicului său. Internauții au comentat mult timp acest subiect, fiind șocați de felul în care s-a transformat aceasta. ”Ați văzut că Demi Moore a suferit mai multe intervenții estetice?”, ”Nu pare deloc natural”, ”Ce păcat! Mi-aș dori ca femeile să-și permită să îmbătrânească grațios. Este mult mai atractiv decât atunci când încept să-și modifice fața.”, ”De ce, Demi, de ce?”, au fost câteva dintre postările de pe Twitter.

În urma acestei apariții, Daily Mail a cerut părerea unui medic estetician. Acesta a spus că vedeta și-a îndepărtat cantitati mari din grăsimea bucală. ”Deși o mare parte a acestui aspect poate fi atribuită machiajului și iluminatului se pare, de asemenea, că și-a îndepărtat o cantitate mari din grăsimea bucală. Acest lucru face fillerele să dea un aspectul inestetic de umplere a obrazului, rezultând acest look dramatic.”, a explicat dr. Corey L. Hartman.

Cu toate astea, Demi Moore s-a bucurat de moment, declarând că și-a îndeplinit visul, participând alături de cele mai mari modele ale lumii. ”Adevărat, nu am realizat decât după aceea că a fost, într-adevăr, o fantezie din adolescență care s-a împlinit. Am avut o clipă în care m-am gândit: ‘O, doamne, tocmai am participat la un show cu cele mai mari modele de până acum. M-am simțit literalmente ca un copil mic”, spunea actriță care are 58 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: