Redactia.ro
Home » Știri » Demisie șocantă în lumea politică! Deja se știe cine îi va lua locul fostului șef de partid

Demisie șocantă în lumea politică! Deja se știe cine îi va lua locul fostului șef de partid

GALERIE FOTO (2) Demisie șocantă în lumea politică! Deja se știe cine îi va lua locul fostului șef de partid

O demisie șocantă a avut loc în România, când nimeni nu se aștepta că celebrul om politic va lua o asemenea decizie. Un primar cunoscut a demisionat de la șefia PNL, după ce a considerat că sectorul său are mai mare nevoie de el decât partidul. Anunțul a fost făcut chiar de către celebrul om politic.

A demisionat primarul Sectorului 6

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din București, și-a dat astăzi demisia de la șefia PNL. Liderul politic a anunțat plecarea sa de la filiala pe care o reprezintă printr-un mesaj pe rețelele de socializare. Acesta și-a motivat decizia, explicând că nu are suficient timp să se împartă între partid și primărie, motiv pentru care a ales să lucreze doar în slujba cetățenilor din sectorul pe care îl conduce.

„Mi-am depus astăzi demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, așa cum știți, iar altele sunt în derulare.

Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul și energia mea să le dedic oamenilor din Sectorul 6.”, a scris primarul pe rețelele de socializare.

Primarul Sectorului 6 al Capitalei le-a urat succes colegilor din PNL Bucureşti, celor din Consiliul General şi a ținut să le comunice acestora să aibă încredere în ei, pentru că toate proiectele ”pot fi duse la îndeplinire cu dedicare şi seriozitate”.â

Cine ar putea fi următorul șef al PNL

Ciprian Ciucu se afla la conducerea partidului din luna iulie 2021, după ce a câştigat alegerile în fața fostei preşedinte a organizației, Violeta Alexandru. Acesta va fi acum cel care va anunța un interimat la începutul lunii martie și, ulterior, va fi ales un alt șef de partid.

Anumite surse politice spun că există deja un favorit pentru partidul PNL Bucureşti. Din primele informații, cel care are cele mai mari șanse să primească funcția este ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, care este se află deja la conducerea PNL Sector 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: