Redactia.ro
Home » Homepage » Denis are 12 ani și a fost dat dispărut. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Denis are 12 ani și a fost dat dispărut. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Avieriței Denis a fost dat dispărut.

Comunitatea din Botoșani se confruntă cu momente de anxietate după dispariția misterioasă a unui copil de 12 ani, Avieriței Denis, care nu a mai fost văzut de familie de la plecarea sa către școală, în data de 11 martie. Alerta a fost declanșată în urma trecerii a peste 24 de ore de la ultima oară când minorul a fost văzut, declanșând o operațiune amplă de căutare coordonată de forțele de poliție.

Detalii despre dispariție

Denis, care locuiește în satul Orășeni Deal, parte a comunei Curtești din județul Botoșani, a dispărut în drumul său către școală, stârnind panică și disperare în rândul familiei sale. Eforturile de căutare sunt în desfășurare, autoritățile mobilizând resurse semnificative pentru a-l găsi pe tânăr cât mai curând posibil.

Copilul are 1,55 metri înălțime, păr șaten, tuns scurt și ochi căprui, cântărind aproximativ 45 de kilograme. La momentul dispariției, purta o geacă neagră din fâș, pantaloni de trening de culoare bleumarin și adidași albi. Poliția și familia solicită oricui are informații sau l-a văzut pe Denis după dispariția sa să contacteze de urgență autoritățile, apelând numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

O comunitate unită în căutarea unui copil

Dispariția lui Denis a unit comunitatea locală și pe cea din jurul Botoșaniului, toți fiind determinați să contribuie la eforturile de căutare. Disparițiile de minori sunt tratate cu maximă seriozitate, iar rapiditatea răspunsului poate fi crucială în astfel de cazuri. Familia copilului, prietenii și vecinii sunt în așteptare și speră la o veste bună cât mai curând posibil.

Acest caz subliniază importanța vigilenței în comunități și a reacției rapide în situații de urgență. Fiecare moment este prețios în căutarea persoanelor dispărute, iar colaborarea cetățenilor cu autoritățile este vitală. Comunitatea din Botoșani și forțele de ordine speră să reușească să îl aducă pe Denis înapoi acasă în siguranță și să ofere familiei sale alinarea de care are atât de multă nevoie în aceste momente dificile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: