Redactia.ro
Home » Monden » Denis Ștefan, tătic pentru a doua oară. Prima imagine cu fiica sa

Denis Ștefan, tătic pentru a doua oară. Prima imagine cu fiica sa

GALERIE FOTO (2) Denis Ștefan, tătic pentru a doua oară.

Denis Ștefan, tătic pentru a doua oară. Actorul este în culmea fericirii. Denis Ștefan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Soția sa, Cristina, a adus pe lume, înainte de termen, o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta tv a postat prima imagine cu micuța.

Denis Ștefan, tătic pentru a doua oară. Prima imagine cu fiica sa

Denis Ștefan, tătic pentru a doua oară. Celebrul actor se poate declara un bărbat împlinit, cel puțin pe plan personal. Denis Ștefan a devenit tătic pentru a doua oară, la sfârșitul săptămânii trecute. Cristina a adus pe lume o fetiță, înainte de termen. Anunțul a fost făcut de către soția actorului pe contul ei de Instagram. Cristina a postat și prima imagine cu mezina familiie, dezvăluind și numele ei. Potrivit acesteia, pe micuță o cheamă Dominique Maria.„Vineri, 03.09.2021, a venit pe lume a doua minune în viața noastră, Dominique Maria. Suntem binecuvântați! Abia așteptăm să ajungem acasă la tati și Delia. Mulțumim pentru fiecare gând bun!”, a transmis ea.

Sotia lui Denis Stefan a nascut

La scurt timp, Denis Ștefan a reacționat la postarea soției sale, cu un scurt mesaj emoționant: „Vă iubesc”. Fotografia a strâns peste 9.000 de aprecieri, iar internauții au felicitat-o și le-au transmis urări de bine. Printre vedetele care care i-au felicitat mesaje au fost Betty Salam, Roxana Vancea și Giulia.

Cristina și Denis au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu opt ani. Cei doi mai au o fetiță, pe nume Delia. „Felicitări, @cristina.stefan.oficial & @denis.stefan.oficial !! Să fiți sănătoși! Vă pupăm și vă îmbrățișăm cu drag!!! ❤️❤️❤️”, a scris aceasta din urmă.

Denis Ștefan și Cristina Zegan s-au căsătorit în urmă cu opt ani

Fostul actor de telenovele s-a căsătorit cu fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, după o relație de mai bine de un an, timp în care actorul era căsătorit cu prima soție. Cei doi s-au cunoscut prin intermendiul unor prieteni, iar ulterior au jucat împreună în lungmetrajul Jidava. „Părinţii mei au fost acrobaţi la circ şi ulterior au avut dresură de cai. Mama era şi cascadoare şi lucra la foarte multe filme. La un moment dat, m-a luat şi pe mine la filmări şi ne-am întâlnit cu Denis, care filma în Buftea.La vremea aia aveam vreo 17 ani, deci n-am făcut decât cunoştinţă”, mărturisea Cristina.

Denis Ștefan a divorțat de prima soție, după o relație de 13 ani, dintre care 6 de mariaj, pentru a se căsători cu Cristina. „Trecutul e trecut. S-a încheiat o poveste, a început o altă poveste. A fost un divorț civilizat, la notar”, a explicat atunci actorul.

La doar câteva luni de la cununia civilă, Cristina și Denis au devenit pentru prima dată părinți. „La vârsta ei, eram foarte cuminte, foarte timidă şi tăcută. Ea e exact ca Denis când era mic. Şi ea e ascultătoare, dar e mult mai activă. Îi place să fie în centrul atenţiei şi în fiecare zi spune ceva trăsnit, spunea bruneta.

În urmă cu câțiva ani, Cristina declara că își mai dorește un copil, iar această dorință i s-a îndeplinit în acest an. „Da, ne dorim foarte mult încă un copil. Şi Delia îşi doreşte foarte tare şi mă tot întreabă: Dar ai acolo în burtă ceva?. Aşa că suntem pregătiţi, mai ales că acum avem antrenament”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: