Redactia.ro
Home » Știri » Denisa de la Bambi, adevărul despre afacerile și investițiile sale de milioane de euro. Artista și soțul său au făcut multe sacrificii

Denisa de la Bambi, adevărul despre afacerile și investițiile sale de milioane de euro. Artista și soțul său au făcut multe sacrificii

Până nu de mult, Denisa Tănase era cunoscută datorită carierei sale muzicale, pe care și-a construit-o încă din adolescență. Alături de sora sa, Raluca, a pornit în viață pe un drum presărat cu reușite și aplauze, iar melodiile trupei Bambi au cucerit o țară întreagă. Anii au trecut însă, soarta i-a oferit numeroase oportunități, iar artista a devenit astăzi o femeie de afaceri de succes. Se vehiculează că ar fi câștigat milioane de euro deja, așa că a decis să vorbească liber despre acest subiect și să spună adevărul.

Denisa Tănase a devenit o cântăreață cunoscută în țara noastră pe când avea doar 16 ani, vârstă la care cei mai mulți adolescenți încă sunt pierduți și-și caută propriul drum. Nu a fost și cazul vedetei, care a muncit din greu pentru visul său și a demonstrat mereu că este o persoană foarte ambițioasă, pentru care eșecul nu este o opțiune. Trupa Bambi a ajuns una dintre cele mai apreciate grupuri muzicale ale anilor 2000, iar melodiile lor sunt ascultate cu drag chiar și în prezent.

Anii au trecut, viața s-a schimbat și și-a urmat propriul curs, iar Denisa și Raluca Tănase au decis în cele din urmă că muzica nu-și mai găsește locul printre preocupările lor principale. Trupa s-a destrămat în anul 2015, iar cele două surori au pornit pe drumuri separate, chiar dacă au fost încă unite de dragostea pe care și-o poartă și relația foarte apropiată dintre ele.

Este sau nu Denisa Tănase milionară?

În anul 2019, Denisa și-a unit destinul cu omul de afaceri Mircea Brânzei, alături de care a cunoscut succesul și împlinirea materială. Cei doi și-au deschis un lanț de magazine cu parfumuri, afacere prosperă care se presupune că le-ar fi adus în conturi milioane de euro. După ce în ultima vreme s-a vehiculat că fosta artistă ar avea o avere considerabilă, aceasta a decis să spună adevărul despre situația sa financiară.

Adevărul în această situație este undeva la mijloc, deoarece fosta membră a trupei Bambi recunoaște că afacerea cu parfumuri merge foarte bine. Ea și partenerul său sunt foarte mulțumiți, însă au ales ca toate veniturile să fie reinvestite, așadar nu au ajuns direct în contul lor bancar. Nu sunt milionari, cu toate că au făcut investiții importante în ultimii ani. Dovadă a acestui lucru este faptul că tocmai și-au deschis un nou magazin în capitală, care este cel de-al 41-lea care îi poartă semnătura, dar a achiziționat și două apartamente în Dubai.

„Este amuzant că oamenii nu fac diferența între cifra de afacere a firmei și banii tăi din contul tău de persoană fizică […] Tot profitul l-am redistribuit în creșterea firmei. Pentru că altfel n-am fi putut să vorbim despre această creștere. Așa că milioanele de euro pe care unii cred că eu le am în buzunar, ele se regăsesc în fiecare magazin deschis.”, a declarat Denisa Tănase în cadrul unui interviu acordat publicației Ciao.

Denisa Tănase recunoaște că a făcut multe sacrificii să ajungă unde este acum

Niciun lucru bun în viață nu vine fără sacrificii, iar succesul Denisei Tănase a venit cu propriul preț. Afacerea sa a costat-o prietenii, timp liber și petrecut alături de cei dragi, dar și multe ore de odihnă. În momentele cele mai dificile, se pare că fosta artistă a stat fără somn chiar și 72 de ore de somn. Toate acestea demonstrează că este o femeie puternică, gata să lupte pentru visul său, indiferent de pierderile aferente.

„ Am sacrificat partea de timp pentru mine. Care nu mai există. Momentele cu familia, cel puțin cu ai mei – că acum sunt norocoasă că pe soră-mea o am lângă mine că muncim împreună și suntem împreună des. […] Cea mai lungă perioadă în care n-am dormit? Hmm… fară să dorm deloc… 72 de ore.”, a mai adăugat vedeta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: