Redactia.ro
Home » Monden » Denisa Hodișan, mesaj de dragoste pentru Flick: ”Pe zi ce trece te iubesc tot mai mult”

Denisa Hodișan, mesaj de dragoste pentru Flick: ”Pe zi ce trece te iubesc tot mai mult”

Denisa Hodișan și Flick sunt de patru luni căsătoriți civil și se bucură și mai mult de clipele petrecut înpreună odată cu acest eveniment. Denisa Hodișan i-a scris un mesaj de dragoste soțului ei, pe rețelele de socializare.

Denisa Hodișan, mesaj de dragoste pentru Flick

Denisa Hodișan și Flick trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sărbătoresc patru luni de la căsătoria civilă și se bucură pe deplin de acest lucru. Denisa Hodișan a ținut să-i scrie un mesaj de dragoste, soțului ei, informează cancan.ro

”Fiecare zi cu tine e o sărbătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru ceea ce trăiesc alături de tine! Acum 4 luni exact la ora asta, la malul mării, pe o insulă , cu cele mai mari emoții din viața mea, dar și cea mai fericită ,semnam actele pentru o viața de poveste. Pe zi ce trece te iubesc tot mai mult și descopăr la tine o versiune umană cum unii nici nu își pot imagina că exită: EȘTI PERFECT!”, a scris Denisa  Hodișan pe contul ei de Instagram.

Denisa Hodișan și Flick și-au unit destinele în Grecia

Denisa Hodișan și Flick și-au unit destinele pe o plajă din Creta. Cadrul a fost unul de poveste. Mireas a avut o rochie albă, asortată cu o coroniță, iar Flick o cămașă albă, pantaloni negri și pantofi sport. Nașii au fost Daniel Buzdugan și soția lui. Daniel Buzdugan a postat în ziua nunții un mesaj în semn de urare pentru cei doi miri:

”Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste!
Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:)
La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile.
Acum sunt deja soț și soție!
Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa! Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!Și pentru că suntem în Creta :Να ζήσετε! Na zisete!
Καλούς απογόνους! Kalous apogonous!

Cu drag, Daniel, Monica, Luca și Maria!”, a scris atunci Daniel Buzdugan.


Cum s-au cunoscut cei doi

Denisa Hodișan și Flick au povestit că s-au cunoscut în perioada pandemiei.

”Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea”
, a povestit Flick în cadrul emisiunii “XNS”.

Soția lui Flick lucrează la o școală de dezvoltare personală pentru copii care are mai multe secțiuni.

Am o școală de dezvoltare personală pentru copii, avem și modeling, teatru, educație financiară. Eu am terminat facultatea de matematică și am terminat modului pedagogic pentru a putea lucra cu copii. Eu fac cu copiii ceea ce cred că le lipsește din familie. Lucrăm cu copii de la 4 ani până la 16 ani”, a dezvăluit Denisa Hodiș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: