Redactia.ro
Home » Sport » Robert Lewandowski, The Best! Cum a reacționat Ronaldo

Robert Lewandowski, The Best! Cum a reacționat Ronaldo

Gala The Best, Robert Lewandowski, cristiano ronaldo,

Robert Lewandowski le-a luat fața lui Ronaldo și Messi. Polonezul celor de la Bayern a fost ales cel mai bun fotbalist la gala „The Best FIFA”. Ceremonia decernării premiilor Best FIFA Football Awards 2020 a avut loc la Zurich. Ziarista Reshmin Chowdhury și Ruud Gullitt au fost gazdele galei virtuale.

Robert Lewandowski a avut cel mai bun sezon. A câștigat tot ce se putea cu echipa de club, iar acum a fost recompensat cu trofeul pentru cel mai bun jucător. Cu echipa de club, Bayern a câștigat Liga Campionilor, titlul în Bundesliga, Cupa Germaniei, Supercupa Europei și Supercupa Germaniei. Robert Lewandowski a fost cel mai bun marcator atât în Liga Campionilor cât și în campionat, cu 55 de goluri. Premiul i-a fost înmânat de președintele FIFA, Gianni Infantino, care a mers în Germania și i l-a dat personal!

”Mulțumesc coechipierilor, antrenorilor, întregii echipe. Este un sezon glorios care a culminat cu trofeul UEFA Champions League”, a spus polonezul.

În momentul în care polonezul a primit premiu, pe imagini s-a văzut reacția lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a fost vizibil deranjat de faptul că nu a luat premiul.

Manuel Neuer, cel mai bun portar

Manuel Neuer a primit premiul pentru cel mai bun portar, fiind urmat de Alisson Becker (Liverpool) și Jan Oblak (Atletico Madrid).

”A fost unul din cei mai buni ani din cariera mea. Ceea ce am reușit este incredibil, echipa a fost extrem de motivată,” a declarat Neuer după ce a aflat că a câștigat premiul.

Jurgen Klopp, cel mai bun antrenor

Cel mai bun antrenor a fost desemnat Jurgen Klopp, cel care fusese ales și anul trecut. Managerul lui Liverpool i-a devansat pe Hansi Flick de la Bayern și Marcelo Bielsa de la Leeds. Premiul i-a fost înmânat de Arsene Wenger.

”Sunt uluit. Am un respect enorm pentru ceilalți nominalizați. Le mulțumesc jucătorilor mei și tuturor celor care m-au ajutat. E greu să nu ai suporteri, îmi amintesc cum arăta stadionul cu fani în tribune. Dar echipa mea s-a descurcat excelent,” a spus Jurgen Klopp.

Echipa anului 2020

Echipa anului: Alisson – Alexander-Arnold, Van Dijk, Ramos, Davies – Kimmich, De Bruyne, Alcantara – Messi, Lewandowski, Ronaldo.

Son Heung-min, premiul Puskas

Sud-coreeanul Son Heung-min, atacantul lui Tottenham a fost recompensat cu premiul Puskas. Acesta este acordat pentru cel mai frumos gol.
Sarina Wiegman, antrenoarea reprezentativei feminine a Olandei, a fost aleasă cea mai bună antrenoare, iar englezoaica Lucy Bronze a primit premiul pentru cea mai bună jucătoare din 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: