Redactia.ro
Home » Știri » Denisa și Adrian. Primul cuplu care s-a destrămat la Insula Iubirii

Denisa și Adrian. Primul cuplu care s-a destrămat la Insula Iubirii

Denisa și Adrian. Primul cuplu care s-a destrămat la Insula Iubirii

Ajunși în Thailanda, în cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii, Denisa și Adrian au părut să formeze un cuplu sudat. Au discutat cu naturalețe, fără să aibă spectaculozitate în gesturi și dialog și fără să trădeze fisuri evidente.

Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândeau deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei.

„Am încredere în mine și niciodată nu am fost de acord cu aventurile”, a spus Denisa, sigură pe parcursul ei pe Insula Iubirii.

„Pentru mine tot timpul a fost persoana lui mai importantă decât persoana mea”, a mai spus Denisa, studentă la Drept din Cluj-Napoca.

Citește și: Geanina de la Insula Iubirii schimbată total de operațiile estetice. Nu o mai recunoști!

De partea cealaltă, Adrian a mărturisit că a profitat de faptul că Denisa este atât de mică și și-a croit femeia de lângă el după propriile nevoi și dorințe, așa că a făcut înscrierea la emisiune convins că nu există o ispită care ar putea să îl „deturneze” din relația lor.

Denisa și Adrian au mai spus că ei consideră că este posibil să iubească un singur om pentru toată viața. „Comunicarea și încrederea” ar fi secretul relațiilor de foarte lungă durată, potrivit Denisei.

După un drum de câteva ore, ajungând în locația ce le-a fost pusă la dispoziție, cei doi au ilustrat cel mai bine definiția echilibrului în cuplu.

Citește și:Prin ce a trecut Diana de la „Insula iubirii”. Tânăra a vrut să se sinucidă

Se pare că Adrian, încrezător în aspectul lui fizic, vrea să concureze cu ispita Andi.

Ce au făcut Denisa și Adrian când au ajuns în Thailanda puteți vedea în clipul de mai jos.

Se pare că totuși relația celor doi nu a fost atăt de bine sudată și bazată pe iubire pură, așa cum au declarat, cel puțin din partea lui Adrian. Nu au trecut nici câteva ore de la despărțirea de partenera sa și tânărul deja s-a aruncat în brațele ispitei Maria.

Dacă la început nu a reacționat și s-a arătat puternică, la scurt timp, la interviu, Denisa a izbucnit în lacrimi. A mărturisit, printre lacrimi, că-i este rușine și nu se aștepta la așa ceva.

Citește și: Teodora de la Insula Iubirii – Cine este și cum arăta în urmă cu câțiva ani

”Nu mă așteptam la așa ceva. A fost șoc. Nu mă așteptam să plâng din prima noapte. Poate că așa a vrut Dumnezeu, să deschid eu ochii și să văd lângă mine. Nu știu ce a fost în capul lui, de ce a făcut chestia asta. Chiar nu mă așteptam, așa, din prima zi. Nici n-au apucat să se cunoască.”, a spus ea, printre lacrimi.

Aproape dezbrăcați, cei doi au avut parte de discuții interzise și neașteptate pentru doi oameni care se cunosc doar de cinci ore.

”Pot să vin cu tine la duș?”, a întrebat Maria

Dacă în prima ediție cei doi au mărturisit că își doresc să se căsătorească, la câteva ore după ce s-a despărțit de iubita lui, Adrian a vorbit despre sex cu ispita Maria, mărturisind că ”este totul într-o relație”.

”Îmi pare bine că nu am făcut sex în pat, că…”, spune el arătând spre camera de filmare ascunsă, iar Maria continuă să-i facă jocul: ”V-ați chinuit în cada aia, nu?”, întreabă ea.

Iar momentul uimitor nu s-a oprit aici, întrucât Adrian i-a mărturisit Mariei că ”într-o relație, sexul este totul pentru el”

”Așa am zis și eu la filmare: sexul este totul. Multă lume m-a criticat pentru asta!”, a spus el.

Ispita Maria a fost foarte critică în ceea ce-l privește pe Adrian. Aceasta a condamnat faptele bărbatului și chiar l-a desconsiderat spunând că „a fost marfa ușoară”. Aceasta a vorbit despre Adrian în platoul unei emisiuni tv.

Citește și: Ionuț Gojman, reacție despre glumele proaste făcute pe seama lui

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: