Redactia.ro
Home » Monden » Denisa Tănase are un succes impresionant în pandemie. Cum merge afacerea cu parfumuri

Denisa Tănase are un succes impresionant în pandemie. Cum merge afacerea cu parfumuri

Denisa Tănase de la Bambi și-a cumpărat două apartamente în Dubai. Vedeta pare că o duce din ce în ce mai bine în pandemie. 

 

Denisa de la Bambi are succces răsunător

 

Denisa de la Bambi pare să fi cunoscut succesul în alt domeniu, decât cel în care s-a lansat. Vedeta s-a lansat de muzică în industria muzicală, dar acum a schimbat acest lucru și face bani din afacerea cu parfumuri. Vedeta în vârstă de 33 de ani, a activat de la vârsta de 12 ani împreună cu sora ei, Raluca Tănase. Însă, a renunțat la muzică și pare că îi merge mult mai bine în noul domeniu.

Denisa Tănase este pasionată de industria parfumeriei și este pusă pe treabă. Membra trupei Bambi a făcut un curs de lux în industria parfumeriei,  Summer School la ISIPCA – Paris. Aceasta este una dintre cele mai renumite școli de parfumerie din lume, înființată de Guerlain.

Frumoasa membră a trupei Bambi a avut și un susținător de nădejde, omul de afaceri Mircea Brânzei. Denisa, fire ambițioasă și muncitoare, a reușit să își pună pe picioare afacerea care a luat-o prin surprindere.

Vedeta are propriul brand de parfumuri și produse cosmetice, cu numele My Geisha. Denisa își îmbunătățește pe zi ce trece afacerea și deschide magazine pe bandă rulantă.

Într-un singur an, vedeta a deschis peste 25 de magazine în toată țara. Astfel, urmează ca în luna decembrie, vedeta să deschidă un alt magazin în Viena, dar și un magazin în regim de franciză la Bruxelles.

“Avem deschideri de magazine noi, urmând ca în decembrie să ieşim şi în afara ţării. Magazinele erau parte din proiectul nostru şi, în ciuda pandemiei, nu vrem să ne modificăm planurile, vrem să mergem înainte. E un act de curaj din partea noastră, dar vrem să mergem mai departe! Se simte şi la noi pandemia, dar încă mai putem să ne mişcăm. Noi am ales să ignorăm puţin ce se întâmplă şi să riscăm, să avem acţiuni de dezvoltare chiar şi în perioada asta, să fim curajoşi. Nu ştim dacă e o dovadă de nebunie, dar este un act de curaj, cu siguranţă!”, a povestit Denisa Tănase pentru Click!

 

Raluca Tănase s-a implicat în afacere

 

Blondina s-a transformat într-o adevărată femeie de afaceri. Însă, nu și-a lăsat sora la greu. Artista a cooptat-o în afacere și pe sora ei mai mare, Raluca Tănase.

,,Pe Ralu încerc să o conving de câţiva ani să vină în acest business, practic de când am început. Ea nu era atrasă de zona asta, i se părea ceva nou, iar teama de noutate o trăgea înapoi, acum însă s-a integrat perfect, îi place foarte mult să lucreze în această industrie, este super implicată şi dedicată şi facem echipă bună împreună, vine cu mine la cursuri”, a mai spus Denisa.

Denisa împlinește în luna martie, anul viitor, trei ani de când a intrat în domeniul parfumeriei de lux. Fetele Bambi vor să ducă afacerea la alt nivel și să se axeze pe linia de cosmetice.

„Ne dorim să diversificăm şi gama de produse cu o linie de make-up. Avem acum în producţie în Coreea gama de skin, brand propriu. Vom avea şi seruri, creme, produse de make-up. Ne-am deschis o fabrică deja din perioada stării de urgenţă, atunci am produs dezinfectant, dar ne vom dezvolta pe partea de parfumuri şi produse cosmetice. Scopul acestei fabrici este să nu producem doar pentru noi, ci şi pentru alte firme, să dezvoltăm industria parfumeriei în România, pentru că este total inexistentă la noi în ţară”, a mai spus Denisa Tănase pentru sursa citată.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: