Redactia.ro
Home » Monden » Denisa Tănase, jefuită, în plină noapte: „În România nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva”.

Denisa Tănase, jefuită, în plină noapte: „În România nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva”.

GALERIE FOTO (2)

Denisa Tănase a fost jefuită, în plină noapte tocmai în Polonia. Femeia de afaceri le-a povestit urmăritorilor săi pe rețelele sociale, toată întâmplarea care i-a produs tristețe și panică. Acesteia i s-a furat multă marfă, chiar cu o zi de marea deschidere a magazinului său de parfumuri pe care urma să-l deschidă.

După ce și-a încheiat cariera muzicală, vedeta s-a reprofilat și s-a implicat în zona de afaceri, unde lucrează împreună cu soțul său. Cei doi au cunoscut succesul și în plan imobiliar, având afaceri în tocmai în Dubai, dar și datorită brandului lor renumit de parfumuri.

Denisei Tănase i-a fost spart magazinul

Vedeta se află în Polonia, alături de sora sa, Raluca Tănase, unde deschide o nouă locație. Aceasta spune că amandouă, atât ea, cât și sora ei au lucrat cot la cot cu angajații lor, inclusiv muncă fizică, doar pentru a pregăti totul pentru marea deschidere. După atâta strădanie fosta cântăreață a fost jefuită. A povestit chiar ea pe InstaStory, Instagram:

„Noi am vrut să avem totul pregătit, mai trebuia făcută doar curățenia de dimineață. Între timp, peste noapte, ni s-a furat foarte multă marfă. Aproape toate parfurile expuse pentru testare, 35 de fonduri de ten, de pe raft încă nu știm. Ajungem acolo și vedem dacă ne-a rămas ceva marfă să expunem.

O să ne vină ceva suplimentare de la București, dar asta o să dureze între 24 și 48 de ore. Sunt curioasă ce mai urmează să se întâmple, dar eu sunt pozitivă. S-a întâmplat, trecem peste, găsim soluții, ne vedem de obiectivele noastre și ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic, nu ne putem bloca în chestia asta”, a spus Denisa Tănase pe Instagram.

Sursa: Instagram Denisa Tănase

Denisa Tănase: „În România nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva”

Aceasta a mai punctat faptul că fapte rele se întâmplă peste tot în lume, nu doar la noi în țară și și-a îndemnat fanii să nu mai catalogheze românii:

„Vreau doar să vă rog să nu mai comentați despre români și România, că doar în România se fură. Nu, în România nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva”, a mai spus afacerista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: