Redactia.ro
Home » Monden » Denise Rifai a făcut declarații incredibile despre Rodica Popescu Bitănescu! ”Nu am cum să nu mă emoționez”

Denise Rifai a făcut declarații incredibile despre Rodica Popescu Bitănescu! ”Nu am cum să nu mă emoționez”

Denise Rifai a făcut declarații incredibile despre Rodica Popescu Bitănescu! ”Nu am cum să nu mă emoționez”

Denise Rifai a vorbit pentru prima dată despre ce simte atunci când invitații ei mărturisesc lucruri importante din viața lor și ajung chiar să se emoționeze până la lacrimi. Moderatoarea a făcut declarații după ce Rodica Popescu Bitănescu i-a călcat pragul emisiunii. 

Denise Rifai a făcut declarații incredibile despre Rodica Popescu Bitănescu! ”Nu am cum să nu mă emoționez”

Emisiunea lui Denise Rifai are un real succes de când a apărut pe piață, iar telespectatorii sunt cu sufletul la gură în fiecare ediție. Prezentatoarea are invitați care mai de care mai importanți, cu povești de viață impresionante și cu trăiri emoționante.

De curând, aceasta a avut invitată pe Rodica Popescu Bitănescu, în vârstă de 82 de ani, care a povestit fără rețineri pasage grele și emoționante din viața sa. Moderatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a dezvăluit că aceste declarații au emoționat-o chiar și pe ea.

Unul dintre cele mai impresionante momente despre care celebra actriță a voribit a fost acela în care a povestit că tatăl său care a fost încarcerat pe nedrept în centrul de reeducare de la Pitești. Denise Rifai a declarat pentru cancan.ro că s-a emoționat cumplit la auzul acestei povești.

Părintele actriței a fost închis pe nedrept în centrul de reeducare de la Pitești, iar rana sufletească a actriței nu s-a închis niciodată. Jurnalista care a dialogat cu Popescu Bitănescu povestește detaliat ce a simțit când a auzit povestea actriței.

”Nu vreau să plâng în emisiunea asta. Ce poate să rămână din tata decât un om chinuit. Un om bolnav. Aş vrea să trecem peste asta pentru că nu vreau să întristez pe nimeni”, a spus Rodica Popescu Bitănescu când a fost întrebată de Denise Rifai despre tatăl său.

”A fost un moment încărcat de emoție, pe care l-am simțit și eu din plin. Rodica Popescu Bitănescu este un om extraordinar, o doamnă care își păstrează vitalitatea, râsul molipsitor, grația și bucuria de a trăi. Revenind la emoție, este una dintre componentele importante ale emisiunii „40 de întrebări”, pentru că îmi port invitații, prin intermediul întrebărilor, prin întreaga lor viață. Ajung să povestească, de multe ori pentru prima oară în fața publicului, despre situații, momente sensibile sau limita din existența lor, personală și profesională. În timpul emisiunii mă încarc cu ceea ce povestesc invitații mei, sunt alături de ei în istoria lor recentă sau mai îndepărtată. Nu am cum să nu mă emoționez. Și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au trecut până acum „pragul” emisiunii, dar și celor care vor veni mai departe, pentru încredere și pentru deschidere”, a declarat Denise Refai pentru cancan.ro.

Care a fost cel mai dificil de ”deschis” invitat al lui Denise Rifai

De asemenea, Denise Rifai a mai vorbit și despre cel mai dificil invitat, în sensul că a fost greu să scoată informațiile de la el pe parcursul celor 40 de întrebări. Potrivit acesteia, se pare că Irinel Columbeanu a fost unul dintre invitații care s-au deschis foarte greu în fața ei.

”Este firesc că uneori, la anumite întrebări, invitații să nu fie dispuși din prima secundă să se deschidă cu totul în fața milioanelor de privitori. Cred că putem vorbi, mai degrabă, de un proces al acestor destăinuri, în cazul unor invitați ele vin cumva firesc, curg de la o poveste la alta, în cazul altora ele îi surprind chiar și pe cei care le fac, citesc asta pe chipurile unor invitați. Sunt, poate, chestiuni pe care le clarifica în acel moment și de care se eliberează ca de o povară, sau sunt aspecte pe care își doresc mult să le facă auzite pentru a risipi orice urmă de îndoială. 

Desigur, am avut și invitați mai puțin dispuși să împărtășească publicului anumite lucruri. Un exemplu ar fi Irinel Columbeanu. Dar, în general, invitații mei au avut generozitatea de a se deschide în fața publicului, chiar dacă au și opțiunea de a nu răspunde atunci când nu își doresc să o facă”, a mai spus Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: