Redactia.ro
Home » Monden » Denise Rifai este dispusă să facă compromisuri în numele dragostei: „La arabi, băieții au voie la patru neveste. Vreau să fiu ultima nevastă”

Denise Rifai este dispusă să facă compromisuri în numele dragostei: „La arabi, băieții au voie la patru neveste. Vreau să fiu ultima nevastă”

denise rifai

Prezentatoarea Denise Rifai este cunoscută de o țară întreagă prin prisma emisiunii pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D, însă foarte puține detalii sunt cunoscute despre viața personală a acesteia.

Cum trebuie să fie bărbatul ideal în viziunea Denisei Rifai

Discretă din fire, Denise Rifai vorbește rareori despre viața personală. Recent a făcut o excepție și a dezvălui pretențiile pe care le are atunci când este implicată într-o relație amoroasă. Tatăl prezentatoarei este de origine iordaniană, iar Denise Rifai a vorbit liber despre căsătoriile din luma arabă.

„Nevoia de a fi utilă, să ajut, să contribui și eu cu ceva și este nevoia foarte mare de a fi iubită. O să dau un exemplu. La noi, la arabi, băieții au voie la patru neveste. Și eu spuneam, «aaaa, nu pot să împar

Dar, dacă tot trebui s-o fac, vreau să fiu ultima nevastă, pentru că, întotdeauna, ultima este cea mai iubită, cea mai protejată… Eu am nevoie de o iubire pură. Să fiu drăgălită, să fiu iubită. Eu sunt pentru a onora bărbatul, a-i fi util acolo, a-l sprijini”, a declarat prezentatoarea Denise Rifai, conform Cancan. 

Cel mai mare regret al Denisei Rifai

Denise Rifai are 37 de ani și o viață profesională împlinită. Despre sfera sentimentală a prezentatoarei sunt cunoscute puține lucruri pentru că ea a reușit, de fiecare dată, să păstreze aspectele intime departe de ochii curioșilor și de gurile rele.

Invitată la podcastul lui Mihai Ghiță, Denise Rifai și-a deschis sufletul și a făcut o confesiune la care puțină lume s-ar fi așteptat. Denise recunoaște că și-a dedicat o mare pare din timp muncii și a neglijat alte aspecte. Prezentatoarea și-ar fi dorit să devină mamă, doar că a fost concentrată asupra carierei și a pus acest lucru pe plan secund.

„Eu am 37 de ani și nu am copil încă. Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii aștia când eu n-am făcut decât să muncesc”, a mărturisit prezentatoarea Denise Rifai.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: