Redactia.ro
Home » Sport » Dennis Man, out de la FCSB! S-a întors accidentat de la națională!

Dennis Man, out de la FCSB! S-a întors accidentat de la națională!

Dennis Man, out

Dennis Man, out. Jucătorul lui FCSB trebuie să facă o pauză. În meciul din preliminariile EURO, Romania U21 – Irlanda de Nord U21, Man a suferit o fractură de maxilar.

FCSB nu se mai poate baza pe Dennis Man o perioadă. Jucătorul s-a accidentat aseară. A fost lovit în figură de portarul Irlandei în minutul 38. Amândoi au stat întinși pe teren mai multe minute. În urma intervenției, goalkeeper-ul a văzut direct cartonașul roșu. Tânărul portar a fost transportat imediat la spital, după ciocnirea dură. Man nu a fost schimbat imediat. A jucat până în minutul 69.

„Este o mare pierdere pentru noi, deși suntem mândri că Denis și-a sacrificat sănătatea pentru victoria României. Le cerem deseori fotbaliștilor ‘să pună capul’ în contre. Asta a făcut Denis și are respectul nostru, chiar dacă avem de suferit. Cel mai probabil, Dennis va lipsi în jur de o lună”, a spus Narcis Răducan pentru Digi Sport.

România – Irlanda de Nord 3-0

Elevii lui Mirel Rădoi au câștigat meciul din preliminarii și au toate șansele de a se califica la Campionatul European U21, din 2021. Băluță, Mihăilă și Ciobanu și-au trecut numele pe lista marcatorilor. După două meciuri, tricolorii ocupă locul 3 în grupă cu 6 puncte, unul mai puțin decât Finlanda și cu 3 mai puține decât Danemarca. Într-un alt meci din Grupa 8, Danemarca a învins Finlanda, în deplasare (1-0).

Citește și: Scandalul continuă! Ce se întâmplă după scandările rasiste de la meciul cu Anglia!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini