Redactia.ro
Home » Monden » Dependentă de operații estetice, o tânără a trecut prin chinuri cumplite pentru a arăta ca o păpușă Barbie! Fata este de nerecunoscut acum 

Dependentă de operații estetice, o tânără a trecut prin chinuri cumplite pentru a arăta ca o păpușă Barbie! Fata este de nerecunoscut acum 

GALERIE FOTO (7) Dependentă de operații estetice, o tânără a trecut prin chinuri cumplite pentru a arăta ca o păpușă Barbie! Fata este de nerecunoscut acum 

O tânără dependentă de operații estetice erată acum de nerecunoscut după ce și-a dorit să se tranforme în păpușa Barbie. 

Dependentă de operații estetice, o tânără a trecut prin chinuri cumplite

O tânără din SUA a devenit dependentă de operațiile estetice! Blondina vrea acum să arate fix ca o păpușă Barbie, plătind orice sumă pentru asta.

Cathy, în vârstă de 29 de ani, este fotomodel, pozându-se deseori în bikini pentru fanii ei de pe rețelele de socializare. Aceasta a început tranformarea aspectului său fizic în urmă cu câțiva ani, dorindu-și să arate mai feminin și asemănător unei păpuși Barbie.

Tânăra este dependentă de operațiile estetice acum, recunoscând că are deja patru intervenții la sâni, numeroase injectări în buze și o operație de maxilar pentru a arăta mai aproape de o păpușă. Mai mult, Cathy a declarat că cel mai mare idol el ei este Alicia Amira, cunoscută și sub numele de păpușa Barbie umană. Tânăra spune că va depune toate eforturile pentru a obține aspectul dorit.

Până în prezent, modelul și-a mărit dimensiunea sânilor de la A la 80E și și-a injectat de mai multe ori buzele, obrajii, bărbia și maxilarul cu acid hialuronic plus a avut o intervenție la nas. De asemenea, fotomodelul intenționează să facă mai multe operații în viitorul apropiat.

”Mi-am schimbat aspectul pentru a arăta mai feminin și pentru a deveni mai asemănătoare cu o păpușă Barbie. Îmi place perfecționismul. Mi-am mărit sânii și buzele. Mi-am injectat acid hialuronic de mai multe ori în obraji, bărbie, linia maxilarului și mi-am corectat nasul. Sânii mei erau foarte mici înainte, din păcate aveam cupa A. Acum sunt mândră că am implanturi de 1050cc în sânii mei și sunt am o cupă de 80E. Mi-am făcut deja sânii de patru ori și îmi place să arăt ca o păpușă perfectă. Da, sunt dependentă de perfecționismul feminității. Unele lucruri merită”, a declarat Cathy.

Cathy a cheltuit mii de dolari pentru corpul ei

Cathy a cheltuit mii de dolari pentru a-și îmbunătăți corpul, dar a suferit atât de multe proceduri încât a pierdut numărul banilor pe care i-a cheltuit în total. Aceasta spune că prietenii și familia ei o susțin în schimbarea pe care a început-o și le este recunoscătoare fanilor, care continuă să o sprijine.

Modelul, care are un cont foarte reușit de OnlyFans, a declarat că este încă departe de a-și atinge obiectivul de a deveni păpușa Barbie perfectă.

Dependentă de operații estetice, o tânără a trecut prin chinuri cumplite pentru a arăta ca o păpușă Barbie! Fata este de nerecunoscut acum 

”Aștept cu nerăbdare fiecare nou fan care mă susține pe mine și stilul meu de viață roz. Cei care cred ân mine vor fi recompensați, deoarece am multe de oferit”, a mai adăugat tânăra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: