Redactia.ro
Home » Știri » Deputatul Ion Ștefan a ajuns la spital în stare gravă! O macara a căzut peste el

Deputatul Ion Ștefan a ajuns la spital în stare gravă! O macara a căzut peste el

Deputatul Ion Ștefan a ajuns la spital în stare gravă! O macara a căzut peste el

Ion Ștefan este internat la spital în stare gravă după ce o macara a căzut peste el! Deputatul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Deputatul Ion Ștefan a ajuns la spital în stare gravă

Ion Ștefan, fostul ministru al Dezvoltării, a ajuns în stare gravă la spital după ce a suferit răni serioase, fiind strivit de o macara! Deputatul a fost inițial transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focşani, iar apoi a fost cu un elicopter SMURD, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Politicianul a suferit răni seriose la cap, mâini și picioare, potrivit ziarului local Monitorul de Vrancea. Incidentul nefericit a avut loc în timp ce Ion Ștefan vizita noua construcție a firmei la care aceste este acționar în Focșani.

”Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Cine este Ion Ștefan

Ion Ștefan este un deputat român ce a intrat în funcție în anul 2016. A fost minstru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației începând din noiembrie 2019, fiind retras din funcție în decembrie 2020, odată cus chimbarea Guvernului.

Ion Ștefan a ajuns în atenția publicului prin gafele de exprimare! Într-o emisiune la un post național de televiziune acesta a spus că „Laptopurile din minister sunt foarte mici. Oamenii din minister au mâini și picioare, se nasc sau sunt născuți”.

Chiar la numirea lui în funcția de ministru a fost parte dintr-un scandal în Focșani. Acesta nu a plătit impozitele pentru o casă de 910 metri pătrați, în declarația lui de avere figurând că având 524. De menționat este faptul că socrul lui a fost primar în perioada în care acesta a construit dubioasa casă. Așadar acesta a primit o amendă de 51.000 de lei.

În 2016 a candidat la funcția de primar al orașului Focșani, pierzând cursa în fața actualului primar. Totuși, în seara votului acesta a declarat că a câștigat alegerile la o diferență de aproape 10 procente. Acesta a fost poreclit Grindă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: