Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire macabră în Botoșani! Bărbat găsit decapitat, în propria curtea. Incredibil cine era criminalul

Descoperire macabră în Botoșani! Bărbat găsit decapitat, în propria curtea. Incredibil cine era criminalul

GALERIE FOTO (2) Descoperire macabră în Botoșani! Bărbat găsit decapitat, în propria curtea. Incredibil cine era criminalul

Polițiștii botoșăneni au făcut o descoperire macabră, după ce au primit un apel la 112. Un bărbat de 54 de ani, din satul Călărași, din Botoșani, a fost găsit decapitat în propria curte sâmbătă, 21 ianuarie.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de fratele victimei, care a sunat la 112. După ce a sunat la 112, ulița a fost împânzită de anchetatori, care au adus și un câine de urmă.

Fratele victimei a găsit-o într-o baltă de sânge

La fața locului a ajuns un echipaj al poliției din Hlipiceni, dar și lucrători din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA), criminaliștii și un procuror, potrivit stiri.botosani.ro.

Trupul victimei era într-o baltă de sânge, iar capul era detaşat de corp, scrie publicaţia locală.

Principalul suspect a fost reținut. Are 57 de ani și este nașul de cununie al victimei. Acesta a fost audiat pe parcursul nopții, după ce a fost însoțit de mascați la sediul IPJ.

Sursa foto: Observator

Bărbatul, ucis de propriul naș de cununie cu un hârleț

Din primele informații, cei doi ar fi băut și, după o ceartă, s-ar fi ajuns în cele din urmă la crimă.

Criminaliştii presupun că acesta a fost decapitat cu un hârleţ, capul fiind găsit la câţiva metri de corp. De altfel, de la fața locului, anchetatorii au ridicat mai multe obiecte cu urme de sânge: o toporișcă, o coasă și un… hârleț.

„Dimineaţă a fost pe la mine băiatul meu (n.r., principalul suspect). L-am întrebat unde a fost ieri şi mi-a spus că s-a întâlnit cu finii. Mi-a spus că pe finul l-a dus acasă, era beat. A strigat şi un băiat de acolo că a căzut jos (n.r., victima), că el singur nu putea să-l ducă. Mi-a spus că împreună cu acel băiat l-au dus acasă (…) Nu cred că ar fi putut să-i facă ceva, erau în relaţii bune, se cinsteau. Când a venit dimineaţă nu era murdar de sânge, nu nimic, nu era agitat, era treaz”, a spus tatăl naşului pentru Monitorul de Botoșani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: