Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire macabră în casa unui taximetrist din Caracal: a răpit două fete, apoi le-a ars într-un butoi

Descoperire macabră în casa unui taximetrist din Caracal: a răpit două fete, apoi le-a ars într-un butoi

GALERIE FOTO (3) taximetrist

În gospodăria unui bărbat de 65 de ani din Caracal, cunoscut drept George Pocicu, au fost găsite cadavrele a două fete. Primele informații arată că una dintre ele a fost înjunghiată, în timp ce rămășițe din cealaltă au fost găsite în niște butoaie din curtea bărbatului.

Poliția suspectează că rămăşiţele aparțin Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri dimineaţă, după ce a urcat într-o maşină de ocazie.

Oamenii legii au ajuns la suspect folosindu-se de datele GPS de pe telefonul uneia dintre tinere. Individul este mecanic de profesie și locuiește singur. Copii și soția sa sunt plecați în Italia. Acesta este cunoscut ca fiind taximetrist, deoarece face curse ocazionale pe mai multe rute în județul Olt.

Poliţiştii au descins vineri-dimineaţă în casa individului și au adus în curtea sa inclusiv excavatoare, având în plan să facă inclusiv săpături, scrie Adevărul.

Nu este clar dacă este vorba de numai două cadavre sau mai multe.

Medicii legiști au fost chemați la fața locului pentru a lua probe care să arate dacă rămășitele umane sunt ale fetei de 15 ani căutată deja de două zile. Anchetatorii vor să afle și dacă alte două dispariții din Olt sunt legate de acest caz șocant.

Casa bărbatului este împrejmuită cu ziduri din cărămidă şi ciment şi în grădină ar avea săpate gropi umplute cu apă. Bărbatul ar fi avut în curte mai mulţi câini, iar în ultimul apel telefonic, fata de 15 ani ar fi spus că e într-o curte cu mulţi câini.

„În cazul minorei de 15 ani din comuna Dobrosloveni, a cărei dispariţie a fost sesizată joi, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de lipsire de libertate. Ancheta este în plină desfăşurare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Cine sunt fetele găsite arse după ce au fost date dispărute?

Alexandra Măceșeanu, o adolescentă, în vârstă de 15 ani, a dispărut în cursul zilei de joi. Fata a plecat din Dobrosloveni cu o mașină de ocazie, apoi a dispărut. Luiza Mihaela, o altă fată de aproape aceeași vârstă, dintr-o localitate vecină, a fost și ea dată dispărută în urmă cu câteva luni. Adolescenta plecase de acasă pentru a scoate bani de la bancomat, din Caracal. La întoarcere, a luat o mașină de ocazie și a avut același sfârșit misterios ca prima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: