Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire macabră în Sighetu Marmației! Un localnic și-a ascuns fiul mort în coteț pentru a-i încasa alocația

Descoperire macabră în Sighetu Marmației! Un localnic și-a ascuns fiul mort în coteț pentru a-i încasa alocația

Descoperire macabră în curtea unui localnic din Sighetu Marmației! Luni, 23 mai, polițiștii au descoperit cadavrul unui copil băgat într-un sac de plastic în cotețul câinelui familiei. Trupul neînsuflețit al copilului a fost ascuns acolo dintr-un motiv de-a dreptul terifiant. Tatăl și-a ținut fiul mort ascuns tocmai pentru a-i încasa alocația.

Descoperire macabră în Sighetu Marmației! Un localnic și-a ascuns fiul mort în coteț pentru a-i încasa alocația

Terifianta descoperire a fost făcută după ce un vecin a remarcat lipsa copilului din gospodăria familiei sale. I-a cerut tatălui acestuia detalii, însă, bărbatul devenea din ce în ce mai evaziv atunci când era întrebat despre cel mic. În cele din urmă, la o lună de când a văzut că puștiul lipsește, vecinul s-a dus în curtea familiei și a fost luat la goană de aceștia.

Atunci, vecinul a alertat autoritățile, știind că puștiul este vulnerabil, din cauza unui handicap. „Aseară, 23 mai, la ora 21.09, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini şi bănuieşte că i s-ar fi întâmplat ceva.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Maramureş.

Ce se va întâmpla cu tatăl copilului

Ulterior, cadavrul copilului a fost ridicat de autorități și transportat la morgă. Acolo se va realiza necropsia, pentru că trebuie stabilită urgent cauza decesului.

De asemenea, tatăl copilului este evaluat din punct de vedere psihiatric. Există semne că tatăl a încercat să ascundă trupul neînsuflețit al copilului. În acest sens, bărbatul de 48 de ani a fost condus la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației pentru o evaluare specifică.

Atât tatăl copilului cât și concubina acestuia au fost audiați de Poliție. Se bănuiește faptul că tatăl copilului ar fi ascuns decesul acestuia pentru a continua să încaseze o alocație de handicap, primită în numele celui mic. Cazul este anchetat și coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: