Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire macabră într-un lac din Tulcea. Trecătorii au alertat polițiștii

Descoperire macabră într-un lac din Tulcea. Trecătorii au alertat polițiștii

descoperire macabră

O descoperire macabră a fost făcută astăzi de cei care s-au plimbat pe marginea lacului Ciuperca din Tulcea. Trecătorii au alertat poliția după ce au văzut corpul unei femei plutind pe apă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 13.00. Cineva a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Tulcea.

Autoritățile au descoperit că de corpul victimei este agățat un rucsac cu pietre. Potrivit tulceanoastra.ro, victima este o tânără cu vârsta în jur de 30 de ani, care nu prezenta urme de semne vitale.

Echipajul medical de pe ambulanța care a sosit la locul cumplitei tragedii nu a avut decât să constate decesul, care, conform martorilor, a survenit în urmă cu cel puţin o zi.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Din primele informații se pare că tânăra era dispărută de două zile.

″În urma efectuării cercetărilor, la o primă examinare, nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă asupra cadavrului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Tulcea, pentru a stabili circumstanţele exacte în care a decedat victima”, a precizat reprezentanta IPJ, Irina Manolache.

Criminaliştii iau în calcul atât sinuciderea, dar şi posibilitatea unui omor. Lucrurile vor fi mai clare după efectuarea necropsiei.

Tânăra locuia într-o comună din apropierea orașului Tulcea. Se întorsese recent din Marea Britanie, scrie EVZ.ro. Surse din anchetă au declarat că femeia se plângea că nu reușește să se readapteze vieții de acasă. Era cunoscută cu probleme psihice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: