Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire macabră la Mamaia: valurile au adus la mal cadavrul unei tinere de 25 ani!

Descoperire macabră la Mamaia: valurile au adus la mal cadavrul unei tinere de 25 ani!

Mamaia nu mai are turisti

Turiştii care se plimbau joi dimineaţă pe plaja din Mamaia au avut parte de o scenă şocantă: au găsit cadavrul unei tinere de 25 ani.

Oamenii au alertat imediat salvamarii, apoi au venit şi poliţiştii.

E posibil ca fata să se fi înecat

Acheta este abia la început, dar e posibil ca fata să se fi înecat. Pe litoral, vântul suflă cu putere, cu peste 50 km/h, marea este agitată și este arborat steagul roșu.

Una dintre ipotezele luate în calcul este ca tânăra să se fi înecat în mare, iar valurile puternice să o fi adus la mal. Totuşi, anchetatorii n-au găsit, pe plaja din Mamaia, obiecte personale ale victimei.

Crima de la Mangalia a şocat tot litoralul

Reamintim, sezonul estivat 2023 a fost marcat de crima de la Mangalia, unde Alina, o tânără de doar 18 ani, a fost găsită sub o bancă având ”fața desfigurată total” și o înțepătură la gât”.

Cadavrul fusese găsit de un bărbat care intenţiona să meargă la pescuit, acesta declarând jurnaliştilor că victima avea „faţa desfigurată total” şi „înţepătură la gât”.

Anchetatorii au stabilit că Alina fusese ucisă de Loredana, cea mai bună prietenă a ei. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cele două s-ar fi certat pentru că fata ucisă îşi înşela iubitul, iar cea mai bună prietenă a ei trebuia să mintă pentru ea.

Loredana, fata de 18 ani care și-a ucis prietena de la gradiniță, și-a recunoscut fapta

Am început să fac curățenie în cameră, ștergând urmele de sânge de pe mochetă și de pe perete și am luat lenjeria și hainele murdare de sânge și le-am pus într-un sac de plastic.

Acest sac l-am dus dimineață în tomberonul hotelului. Menționez că am apucat să stau o oră în pat, dar nu am reușit să dorm”, a spus Loredana procurorilor.

„A invidiat-o pentru că, prin felul ei de a fi, victima a câștigat încrederea oamenilor, a câștigat bună voința lor și-i mergea din ce în ce mai bine.

Până și în plan sentimental îi mergea bine, ea avea un prieten stabil, de vreun an și ceva, pe când din ce am aflat, autoarea avea o mulțime de parteneri pe care îi schimba.

Nu statornicia definea relația ei. Crima este rezultatul unui conflict care a degenerat spontan, nu exista o premeditare. A ucis-o și s-a trezit cu un cadavru în camera ei de hotel”, a explicat Dan Antonescu, expert criminolog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: