Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire macabră la periferia municipiului Constanța. Polițiștii au intervenit de urgență

Descoperire macabră la periferia municipiului Constanța. Polițiștii au intervenit de urgență

Accident cumplit în Bragadiru. Un motociclist a lovit mortal un pieton

Un incident deosebit de grav a fost semnalat astăzi în periferia municipiului Constanța, provocând o stare de alertă în zonă. Un schelet uman a fost descoperit, iar forțele de poliție se află la fața locului în acest moment, desfășurând investigații ample pentru a elucida circumstanțele acestui eveniment.

Descoperire macabră la periferia municipiului Constanța

Conform informațiilor furnizate de replicaonline.ro, scheletul a fost descoperit în apropierea străzii Justiției din Constanța, de către un electrician care efectua verificări la mai multe cabluri din acea zonă.

Conform declarațiilor șefului interimar al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, se vor dezvălui și alte informații pe măsură ce devin disponibile, cu excepția situațiilor în care acest lucru ar putea afecta investigația în curs de desfășurare.

„Astăzi, la periferia oraşului Constanţa a fost găsit un schelet uman. În acest moment se desfăşoară cercetarea la faţa locului”, a declarat, marţi, şeful interimar al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Mădălina-Sorina Vlangăr.

Un trup neînsuflețit a fost descoperit și în Munții Maramureșului

Un trup neînsuflețit a fost descoperit în Munții Maramureșului în data de 17 septembrie, pe versantul Farcău, la o altitudine de aproximativ 1.900 de metri. Persoana care a găsit cadavrul este un turist. Conform autorităților, cadavrul a fost descoperit în proximitatea graniței dintre România și Ucraina. O excursie montană s-a transformat brusc într-un coșmar pentru un entuziast al sporturilor montane.

În timp ce se afla în drumul său către vârf, individul a descoperit cadavrul unei persoane. Șocat de descoperire, turistul a apelat imediat numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția autorităților. Echipa de salvamont și forțele de poliție au fost rapid trimise la locul incidentului pentru a efectua investigațiile necesare.

Momentan, nu există informații cu privire la identitatea individului decedat. Conform surselor din presa locală, pare să fie vorba despre o persoană care a decedat cu ceva timp în urmă. Autoritățile desfășoară o anchetă pentru a identifica victima și pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc decesul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: