Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire șocantă de Crăciun. Fiica unui important afacerist a fost găsită moartă

Descoperire șocantă de Crăciun. Fiica unui important afacerist a fost găsită moartă

Descoperire șocantă de Crăciun. Fiica unui important afacerist, a fost găsită moartă

Descoperire șocantă de Crăciun. Fiica unui important afacerist, a fost găsită moartă. Fiica unui om de afaceri din Cluj a fost găsită mortă în casă, mama sa fiind cea care i-a descoperit trupul neînsuflețit.Tanara nu a mai raspuns la telefon. 

Descoperire șocantă de Crăciun. Fiica unui important afacerist, a fost găsită moartă

Potrivit DCnews.ro, o tânără în vârstă de 26 de ani din Cluj a fost găsită moartă în casă de mama sa. Polițiștii au stabilit că nu există suspiciuni în privința morții și au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

„În data de 18 decembrie, în jurul orei 13.30 am primit un apel pe 112 de mama tinerei, aceasta sesizând că a găsit-o pe fiica sa decedată în locuință. A fost deschis dosar penal privind infracțiunea de ucidere de culpă. Corpul a fost ridicat de IML pentru necropsie”, a declarat Andreea Vișan, de la Biroul de Presă al Poliției Cluj.

Conform unor surse din anchetă, tânăra era decedată de mult timp, iar corpul întind intrase deja în stare de putrefacție, fiind aproape mumificat. De asemenea, se pare că tânăra era cunoscută ca și consumătoare de droguri și, cel mai probabil, decesul a venit ca urmare a unei supradoze.

Citeste si:Cutremure în dimineața de Crăciun. Ce magitudini au avut seismele

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: