Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire șocantă la malul mării. Un făt a fost găsit decedat pe o plajă din Eforie Nord

Descoperire șocantă la malul mării. Un făt a fost găsit decedat pe o plajă din Eforie Nord

Duminică dimineața la Eforie a fost marcată de o descoperire macabră care a șocat comunitatea locală și pe toți cei aflați la plajă. În jurul orei 9.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost alertați cu privire la un eveniment extrem de nefericit: pe plaja de la Steaua de Mare a fost găsit cadavrul unui făt.

În urma descoperirii terifiante de pe plaja de la Steaua de Mare, întreaga comunitate locală și turiștii aflați în zonă au fost marcați profund.

Bebeluș găsit mort în Eforie Nord

Descoperirea a fost făcută de un turist care se afla în zonă în căutarea unei experiențe pline de frumusețe și relaxare. Cu toate acestea, ceea ce a găsit a fost departe de orice visase. În timp ce se plimba pe plajă și se uita după pești, acesta a observat o pungă neagră ce se afla la marginea apei. Curiozitatea l-a împins să se apropie, dar ceea ce a văzut în interiorul pungii l-a șocat profund.

Într-o stare de șoc și dezgust, turistul care a făcut descoperirea macabră a imediat alertat și ceilalți turiști aflați în zonă. Panica și neliniștea s-au răspândit rapid, iar un apel la numărul de urgență a adus imediat poliția la fața locului.

Polițiștii fac primele cercetări

La fața locului, polițiștii au confirmat că descoperirea făcută de turist era reală și că era vorba despre trupul neînsuflețit al unui nou-născut. De îndată, au fost întreprinse măsuri pentru a proteja zona și a începe investigațiile necesare într-un astfel de caz sensibil și șocant.

„În jurul orei 09.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a anunțat Poliția Constanța.

Cercetările sunt în curs de desfășurare, iar autoritățile încearcă să stabilească circumstanțele exacte ale acestui eveniment tragic. Întrebări precum cine ar putea să comită o astfel de faptă și de ce au fost alese apele mării ca loc al abandonului rămân fără răspuns, iar presiunea asupra poliției este mare pentru a aduce lumină în acest caz cutremurător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: