Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire șocantă! Legăturile dintre liderul plantației de cannabis din Timiș și Apele Române Banat 

Descoperire șocantă! Legăturile dintre liderul plantației de cannabis din Timiș și Apele Române Banat 

Descoperire șocantă! Iată care sunt legăturile dintre liderul plantației de cannabis din Timiș și Apele Române Banat!

Legăturile dintre liderul plantației de cannabis din Timiș și Apele Române Banat

Într-o întorsătură surprinzătoare de evenimente, liderul plantației de cannabis recent descoperită în județul Timiș, Bebe Serbescu, ar fi fost identificat ca fiind, cel mai probabil, fiul unui fost lider de sindicat al Apelor Române, potrivit Antena3 CNN. 

Descoperirea plantației de cannabis a avut loc după o investigație riguroasă realizată de DIICOT Timișoara, care a dezvăluit o cultură de cannabis întinsă pe o suprafață de aproximativ 3.000 – 4.000 de metri pătrați într-o zonă rurală a județului Timiș, mai exact în mijlocul unei păduri. Plantele erau ingenios ascunse într-o zonă de vegetație deasă și beneficiau de un sistem extins de irigații, amplasat strategic în apropierea unui râu. Această rețea ilegală de cultivatori și distribuitori de cannabis a funcționat timp de aproximativ cinci ani înainte de a fi descoperită.

Directoarea Apelor Române a confirmat că printre cei reținuți se află angajați ai Apelor Române Banat

Conform sursei menționate, Bebe Serbescu, cunoscut sub numele de lider al grupului infracțional responsabil pentru cultivarea și distribuția de cannabis ar fi fiul unui fost lider sindical al Apelor Române.

Ancheta ulterioară a dezvăluit faptul că rețeaua infracțională avea conexiuni adânci cu Apelor Române, implicând chiar și angajați de la această instituție. Unul dintre suspecți este fiul șefului de canton al Apelor Române Banat, care, la rândul său, era angajat al aceleiași instituții. Mai mult, imagini surprinse de poliție au arătat poduri pline de plante de cannabis care erau uscate în cantonul Apele Romane din localitatea Cheveresul Mare.

Directoarea Apelor Române a confirmat că printre cei reținuți se află angajați ai Apelor Române Banat, subliniind gravitatea situației.

 

Sursa foto: DIICOT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: