Redactia.ro
Home » Monden » Deși a fost cerută de soție, Cristina Cioran refuză să se căsătorească. A explicat motivul pentru care nu-și oficializează relația

Deși a fost cerută de soție, Cristina Cioran refuză să se căsătorească. A explicat motivul pentru care nu-și oficializează relația

Cristina Cioran și partenerul său, Alexandru Dobrescu, se bucură de multă liniște și fericire, mai ales de când au devenit părinți în urmă cu câteva luni. Deși formează deja o familie în adevăratul sens al cuvântului, se pare că cei doi au decis să nu-și oficializeze relația. Vedeta a fost cerută în căsătorie, a acceptat, dar deciziile sale, după cum a explicat ea recent, s-au schimbat.

Ultimul an a reprezentat pentru Cristina Cioran cea mai importantă perioadă din viața sa, deoarece l-a cunoscut pe bărbatul lângă care plănuiește să-și petreacă tot restul vieții și a devenit și mamă pentru prima oară. Începutul relației dintre vedetă și Alexandru Dobrescu a fost unul cât se poate de frumos, sentimentele lor au fost foarte puternice, iar ei au decis să-și întemeieze împreună o familie.

Deși a fost cerută de soție, Cristina Cioran refuză să se căsătorească. A explicat motivul pentru care nu-și oficializează relația

Chiar dacă bărbatul din viața sa este mai mic decât ea cu 7 ani, acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru Cristina. La doar o săptămână după ce și-au început relația Alexandru a cerut-o de soție, iar nunta urma să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

După ce a aflat că este însărcinată, planurile prezentatoarei de televiziune s-au schimbat. Căsătoria a fost amânată, iar în cele din urmă a realizat că nu dorește să facă acest pas. A vorbit recent despre această decizie, explicând că nu crede că oficializarea unei relații este esențială. Discuția a rămas însă deschisă între ea și iubitul său, deoarece acesta își dorește în continuare să facă acest pas.

„Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte.Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată.„, a povestit Cristina Cioran, pentru Playtech.ro.

Fiica Cristinei Cioran nu mai are probleme de sănătate

Cristina Cioran a discutat și despre fetița sa, care a venit mult prea devreme pe lume și a avut probleme de sănătate. Micuța Ema a ajuns în cele din urmă acasă, iar părinții săi continuă să-i monitorizeze starea alături de medici. Vedeta și partenerul său sunt foarte atenți la bebelușa lor, vestea cea mai bună fiind că nu au existat alte complicații până în acest moment.

„E foarte bine, ia în greutate cum trebuie. Nu aveam cum să o alăptez. Nu a avut colici, din fericire, se mai trezește doar o dată pe noapte, ceea ce e super, nu plânge decât foarte rar. Suntem monitorizați de doctoriță, ce spune ea e lege.Mergem și la control, vorbim și la telefon. I-am făcut vaccinul de două și patru luni. E superbă, nu îmi pot lua ochii de la ea. Sunt foarte foarte fericită. Acum sunt la cumpărături, să-i iau cadouri.”, a mai spus Cristina Cioran, pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: