Redactia.ro
Home » Monden » Desparție șoc în showbizul românesc! Carmen Grebenișan, mesaj de adio pentru soț

Desparție șoc în showbizul românesc! Carmen Grebenișan, mesaj de adio pentru soț

Mesajul dur transmis de soțul lui Carmen Grebenișan, înainte de semifinala Survivor România 2023: ”Nu suntem ipocriți!”

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au fost cuplul la care mulți admiratori din lumea showbiz-ului românesc s-au uitat cu invidie și admirație. Cu o relație care a durat peste 7 ani, aceștia păreau a fi o pereche solidă și puternică. Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, Carmen a confirmat despărțirea lor, punând astfel capăt unei povesti de dragoste care a captivat mulți fani.

Despărțirea cu eleganță: Mesajul lui Carmen Grebenișan

Într-o postare emoționantă pe Instagram, Carmen a împărtășit cu lumea decizia lor de a se separa într-un mod matur și pașnic. Ea a subliniat că despărțirea a fost o decizie rațională, luată de comun acord și bazată pe motive personale pe care nu a dezvăluit, respectând intimitatea lor. Deși își vor continua drumurile separat, Carmen a subliniat că rămân prieteni apropiați și că își vor susține unul altul în continuare.

Ceea ce a făcut despărțirea lor remarcabilă a fost modul în care au gestionat situația cu maturitate și respect reciproc. Cu toate că nu vor mai fi împreună ca cuplu, Carmen și Alex au ales să rămână implicați unul în viața celuilalt și să-și continue colaborările profesionale, dând dovadă de o inteligență emoțională admirabilă.

Care a fost mesajul blondinei

”Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect.

Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns. Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați susținut atât împreună, cât și separat.

Cât despre mine, o să-l susțin în continuare pe Alex Militaru cât de mult pot eu și o să-i ofer mereu ajutorul meu atunci când va avea nevoie. S-a dezvoltat foarte frumos în ultima vreme și mă bucur că a ajuns mai multă lume să-l cunoască, este un băiat cu foarte multă carismă și sper să ajungă cât mai departe în viața asta. Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea lui și să-l ajut cât de mult am putut.”,  a fost mesajul transmis de blondină.

O nouă etapă din viața lor

Deși despărțirea lor poate fi greu de înțeles pentru unii, Carmen și Alex au demonstrat că pot naviga prin schimbările vieții cu grație și înțelepciune. Alegând să pună accentul pe respect și prietenie, aceștia au deschis ușa pentru o nouă etapă în viețile lor, plină de oportunități și potențial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: