Redactia.ro
Home » Monden » Despărțire neașteptată în lumea mondenă! De ce și-au spus adio Adrian Cristea și Andreea Roșca

Despărțire neașteptată în lumea mondenă! De ce și-au spus adio Adrian Cristea și Andreea Roșca

Despărțire neașteptată în lumea mondenă! De ce și-au spus adio Adrian Cristea și Andreea Roșca

Despărțire neașteptată în lumea mondenă! Iată de ce și-au spus adio Adrian Cristea și Andreea Roșca!

De ce și-au spus adio Adrian Cristea și Andreea Roșca

Andreea Roșca și Adrian Cristea au decis să pună punct relației lor după o perioadă de șase luni. Cuplul părea să fie stabil și nimeni nu se aștepta la despărțirea lor, dar inevitabilul s-a produs.

La vârsta de 39 de ani, Adrian Cristea și partenera sa, Andreea Roșca, au ales să urmeze căi separate după scurt timp petrecut împreună.

Andreea Roșca, avocată în Cluj și pasionată de tenis, a anunțat despărțirea de fostul fotbalist fără a intra în detalii. Ea a menționat că motivul despărțirii a fost legat de „chestiuni personale”.

„Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, a spus tânăra avocată, potrivit digisport.ro, conform RTV.

Andreea Roșca declarase că se simte fericită în brațele lui Adrian Cristea. Ea a recunoscut că este o persoană mai pasională, în timp ce partenerul său este mai introvertit, ceea ce a generat unele neînțelegeri. Ca urmare, cei doi au renunțat la toate planurile lor de căsătorie și de a întemeia o familie.

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine. Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a spus în luna mai Andreea Roșca, pentru Antena Stars, relatează RTV.

Cu ce se ocupă Andreea Roșca

Andreea Roșca este avocat și a afirmat că decizia de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. Atunci când a ales această cale, principalul său scop era să-și asigure un statut social mai înalt. Facultatea a reprezentat o provocare, dar și un pas important, oferindu-i numeroase opțiuni care au contribuit la conturarea personalității sale:

„Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om. Sunt o persoana activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajosilor”, a spus ea, în urmă cu ceva vreme, potrivit cluj24.ro.

Sursa foto: sport.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: