Redactia.ro

Despărțire-șoc! What`s Up și soția sa se despart după 9 ani

GALERIE FOTO (2)

Veste șoc în showbizul românesc! Cântărețul What`s Up divorțează după doar trei ani de căsnicie și alți nouă ani de relație. Artistul a făcut deja anunțul oficial pe contul lui de socializare.

What`s Up și soția sa se despart după 9 ani

Deși toți credeau că au o relație fericită și bine închegată, iată că adevărul este altul. Cei doi nu se mai înțelegeau și au decis să pună punct mariajului lor la doar trei ani după ce și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu.

Anunțul a fost făcut public pe contul lui de Facebook. ”Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.”, a scris artistul pe contul lui de Facebook.

Artistul, apel la discreție

În cele din urmă, artistul a făcut la apel la toți cei din jur pentru liniște. El cere tuturor să-i lase să procesese evenimentul, în privat. ”Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a mai scris artistul.

Citește și Cum arată soția lui Chef Bontea? Singura fotografie cu aceasta

Loading...