Redactia.ro
Home » Știri » Destin tragic la Suceava! O mireasă gravidă în 8 luni a murit chiar în ajunul nunții

Destin tragic la Suceava! O mireasă gravidă în 8 luni a murit chiar în ajunul nunții

GALERIE FOTO (4) ambulanta

O mireasă gravidă în 8 luni a murit chiar în ajunul nunții sale. Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, la Suceava. Din păcate, medicii nu au putut salva nici copilul pe care femeia îl purta în pântece.

Tânăra fusese externată pe semnătură pe 2 august, de pe secția COVID a spitalului unde era internată, pentru că avea programată nunta pe 20 august. Cununia religioasă și petrecerea de nuntă urma să aibă loc în seara de sâmbătă.

Viitoarea mireasă a murit în drum spre spital

Dar vineri seară, 19 august, Alexandrei i s-a făcut rău și soțul ei a sunat la 112. Cei doi au plecat din localitatea Păltinoasa, spre spitalul din Gura Humorului, iar pe drum s-au întâlnit cu ambulanța. Când au întâlnit echipajul medical, gravida era deja în stop cardio-respirator.

Și bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștința.

Alexandra suferise o operație pe cord

În ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic, iar în cele din urmă a fost declarat decesul.

„Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava, conform obiectivdesuceava.ro.

Tânăra de 24 de ani avea istoric de probleme cardiace cu o operație pe cord. Alexandra a suferit o intervenție chirurgicală pe cord la vârsta de 20 de ani, astfel că medicii i-au monitorizat atent starea de sănătate afectată de Covid-19.

Ultimele cuvinte ale soțului gravidei

Soțul ei a postat si un mesaj pe contul de socializare în care își exprimă tristețea: ”Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa mea soție”.

Alexandra s-a căsătorit civil anul trecut, cu Silviu Miroș, din Păltinoasa și sâmbătă, 20 august, urma să aibă loc cununia religioasă și nunta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: