Redactia.ro
Home » Știri » Destin tragic pentru un polițist din Galați. Doi copii au rămas orfani de tată

Destin tragic pentru un polițist din Galați. Doi copii au rămas orfani de tată

Politist mort in Galati. Sursă foto: Facebook

Un destin tragic s-a abătut asupra unui polițist din Galați, care și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier de neimaginat, chiar în ziua de Paște.

Cristian, membru al Serviciului de Acțiuni Speciale din Galați, și-a pierdut viața în urma unui impact devastator provocat de un șofer de doar 25 de ani, care a efectuat o manevră imprudentă. În momentul tragicului incident, Cristian și soția sa se deplasau cu o motocicletă pe străzile din Galați.

S-a stins din viață sub ochii soției sale

Șoferul neatent a provocat coliziunea fatală, iar eforturile echipajelor de intervenție s-au dovedit zadarnice în încercarea de a-l salva pe Cristian. Acesta a încetat din viață sub ochii neputincioși ai soției sale, într-o zi care trebuia să fie plină de bucurie și sărbătoare.

Tragedia a lovit în plin familia lui Cristian, lăsând doi copii fără tată și aducând o grea suferință celor apropiați. Prietenii și colegii polițistului sunt în stare de șoc și nu pot înțelege cum o astfel de tragedie a putut să aibă loc.

Cristian este descris de cei care l-au cunoscut drept un familist dedicat și un profesionist exemplar în domeniul său. Pasiunea și devotamentul său pentru muncă erau evidente pentru toți cei din jurul său.

Ce mesaje au transmis prietenii polițistului

„Cristian Laurenţiu Jalbă a fost luptător în Serviciul de Acţiuni Speciale al IPJ (Inspectoratul de Poliție Județean) Galaţi. Ieri, în timp ce colegul nostru se plimba cu motocicleta pe faleza din Galaţi, a fost lovit în plin de un conducător auto care a întors autovehiculul prin loc nepermis.

La doar 41 de ani, Cristi a lăsat în spate o soţie, doi copii şi o mulţime de visuri care s-au spulberat. Drum lin, Cristi”/ „El era Cristi mic iar eu Cristi mare. A fost extrem de ambiţios şi m-a impresionat mereu cu atitudinea lui pozitivă şi zâmbetul interminabil.

Cristian Laurentiu Jalba, 41 de ani, nu a mai reusit sa franeze motocicleta pentru a evita masina ce i-a intors în fata într-un loc unde acest lucru era pur şi simplu interzis.

Cu toate acestea, destinul i-a rezervat o sfârșit tragic, lăsând în urmă durere și suferință. Astfel, Cristian nu a mai avut ocazia să petreacă alături de cei dragi, aducând un gol imens în viața celor care l-au iubit și apreciat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: